A ciklus hányadik napján mutatott pozitívot a teszt?
Szia,a képes vagyok:)
5 év próbálkozás után lett végre egy babám,aki most már 5 éves.4 éve szerettünk volna összehozni egy tesókát neki,de nem sikerült.Tavaly nyáron azt hittük végre nagy család leszünk,de sajnos 13 hetesen megszakadt a terhesség:(Azóta most sikerült,de már nagyon izgulok,remélem minden rendben lesz!Úgy döntöttem,ha most gonoszkodna velem a sors,akkor nem csinálom tovább.De bízok benne,hogy most minden szép és jó lesz,és jövő nyáron már 2 gyermekes boldog anyuka lehetek :))))
Szia! Még mindig nem jött meg, ezért ma reggel ismét teszteltem, de olyan halovány , mintha szellemcsík lenne.
Köszi hogy érdeklődsz, nagyon aranyos vagy. Veled mi van? Minden ok? Vannak már tünetek?
Szia!Ha halvány,akkor csak megerősödik :)
Velem minden rendben van,de meggondoltam magam,inkább elmegyek most pénteken 5+2 dokihoz,hogy megnézzük jó helyen van-e,és majd úgyis vissza fog hívnin 1-2 hét múlva szívhangot nézni.Úgyhogy pénteken doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!