Qupido teszt kontra vaterás teszt?
Nekem egy sima, 25-ös érzékenységű teszt előbb kimutatta, mint a 10-es one step.
Viszont a teszt elvileg nem értékelhető 10 perc után. Szóval passz.
Szerintem holnap reggel első vizeletből tesztelj megint Qupidoval, annak már lehet hinni.
Mondjuk én pont az a kategória vagyok, akinek az időn túli pozi, az babát jelzett.
De ugye ez nem mindig így van. Mást nem tudsz csinálni, holnap reggel csinálj egy másikat!
Szurkolok!
hmm....a vaterás 10-es nekem is nega, a 25-ös medi-lab meg pozi.....nem tudom én sem, hogy mi lehet a helyzet...tudom, itt sokan szidják a medi-labot, de nekem a lányomat is ez mutatta ki egy évvel ezelőtt...amúgy meg időn túl mutatta ki:D
Szóval szerintem simán lehetsz terhes, mert a vaterás negatív..nem is tudom mit vártunk ettől a teszttől, mikor 65 ft, a gyógyszertárban meg 800 egy normálisabb, 10-es érzékenységű meg 1500...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!