Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges 3nap után már...

Lehetséges 3nap után már tünteket észlelni?

Figyelt kérdés
Péntek óta nem védekezünk a párommal,pénteken is meg tegnap is szexeltünk védekezés nélkül és már tegnap émelyegtem kicsit,ma pedig észrevettem,hogy érzékeny a mellbimbóm.
2011. okt. 23. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi bajod van. Nekem honnan kellene tudnom, hogy milyen volt az előző mensid?

Én egyértelműnek vettem, hogy ha előző hónapban estél volna teherbe, akkor az már feltűnt volna. Bocs, magamból indultam ki...

A kérdésedre válaszoltunk, 3 napos terhesség nem okozhat tüneteket, ha szerinted korábban estél teherbe, akkor csinálj tesztet, ennyi.

2011. okt. 23. 21:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de tényleg összevissza beszélsz! Arra voltál kíváncsi,hogy lehet-e tüneted 3 után, aztán meg belekeverted az előző ciklusod.

Azért ha valakinek egy minimális fingja van erről az egészről, tudja,hogy 3 után még nincs mit érezni.

Valóban, lehet,hogy neked nem kellene itt kérdezgetned!

2011. okt. 24. 08:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem hiszem el!!!Sokan nagyon átmentek már itt valami másba.EZ EGY KÉRDEZŐ OLDAL ÉS BÁRMIT LEHET KÉRDEZNI AMIT NEM TUDUNK ÉS HA ÖSSZE VAGYUNK ZAVARODVA ÉS VÁLASZT VÁRUNK!!Azért jött,hogy kérdezzen és választ kapjon.Ez nem egy mindenttudó oldal ahova csak okostolyások járnak és ha jönn egy valamiben hozzá nem értő emberke akkor leszúrják szóval!!!!Álljatok már le mert sok embernek elege van már abból,hogy kioktattok embereket mert nem értenek valamit és megkérdik.ITT KÉRDEZNI KELL ÉS AKI TUD SZIVESEN VÁLASZÓL!!!!!Gyere gyugodtan ide máskor is kérdező!!Vannak itt még rendes,türelmes,normális emberkék akik szivesen elmagyaráznak töviről hegyire mindent neked amit nem értesz vagy esetleg nem vagy felvilágosúlt!!
2011. okt. 24. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Na te sem érted!

Nem arról van szó,hogy kérdez, mert nem ért valamit, hanem amilyen hangnemben válaszol.

2011. okt. 24. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
10:04-es vagyok.Szerintem a válaszoló utólag adott több infót a válaszolóknak és ezért bonyolódott össze vissza a dolog.Szépen írva.Ha a mostani ciklusodból estél volna teherbe akkor azt bisztosan nem érezheted még.Viszont ha az előző ciklusodban megszakítással védekeztetek amit csak később írtál akkor fenn állhat a terhesség gyanúja.Ha a menstruációd eltérő volt a megszokottól pl:kevesebb,rövidebb idejig tartott vagy nem volt élénk piros csak barnás.Viszont egy melbimbó érzékenységéből még nem lehet következtetni a terhességre.(hogy válaszóljak is)
2011. okt. 24. 11:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm szépen a válaszodat,a kedves EMBERSÉGES szavakat!!!!

teszteltem ma reggel,ami pozitív lett :)

2011. okt. 24. 13:24
 17/19 anonim válasza:
GARATULA! :)
2011. okt. 24. 14:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Szivesen.Hát nagyon sok boldogságot kívánok a babádhoz!!!!Melegség töltötte el a szívemet.Remélem mostmár én is hamarosan a babócámra vigyázhatok a hasamba!!!Vigyáz nagyon magatokra!!!Élvezd a terheségedett!!
2011. okt. 24. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Akkor valószínű az előző ciklusban fogant!

Majd írd meg mit mondott a doki mennyi idős terhes vagy.

Boldog babavárást és jó egészséget nektek!

2011. okt. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!