Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges 3nap után már...

Lehetséges 3nap után már tünteket észlelni?

Figyelt kérdés
Péntek óta nem védekezünk a párommal,pénteken is meg tegnap is szexeltünk védekezés nélkül és már tegnap émelyegtem kicsit,ma pedig észrevettem,hogy érzékeny a mellbimbóm.
2011. okt. 23. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Dehogy lehetséges....ez nálad pszichés lehet!Még ha sikerült is akkor is minimum 10 nap,de inkább 2 hét mire egyáltalán beágyazódik és jönnek a tünetek.
2011. okt. 23. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:

Mielőtt belekezdtetek volna kicsit utána kellett volna olvasni.....

3 nap után még tuti nincsenek tünetek, csak beképzeled! Ha mégis terhes lennél akkor minimum 2 hetes együttlétből érezhetnél már tüneteket.

2011. okt. 23. 20:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor valószínű hamarabb fogant meg!
2011. okt. 23. 20:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Mikorra várod a mensidet?
2011. okt. 23. 20:33
 5/19 A kérdező kommentje:
Mikora NEM: 2.-a,3.-a
2011. okt. 23. 20:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Azt mondtad, hogy péntek óta nem védekeztek, akkor hogy fogant volna hamarabb?

A megtermékenyített petesejtnek minimum 1 hét kell, mire leér a méhbe és beágyazódik, addig nincs közvetlen fizikai kapcsolatban az anya testével, tehát kizárt, hogy bármilyen tünetet okozzon.

A tüneteid nem lehetnek valósak.

2011. okt. 23. 20:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehetséges, hogy most van ovud és azért fájnak a bimbóid?
2011. okt. 23. 20:39
 8/19 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti,mert eddig megszakítással védekeztünk és ugye az nem 100%,ennyi erővel hamarabb is terhes lehettem,nem????

utolsó,nem sajnos 4-5 napja volt. De amúgy sem szokott akkor fájni!

2011. okt. 23. 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha 4-5 napja volt ovud, akkor nem eshettél teherbe előtte. Ovu nélkül elég nehéz lenne...
2011. okt. 23. 20:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Fogalmam nincs miért vannak ezek a lekezelő válaszok,azt hiszem többet nem jövök ide.

utolsó! Én nem tudom mi nem érhető???

Írtam már,hogy megszakítással védekeztünk,ugan az előző hónapban amikor ovum volt,miért ne eshettem volna akkor teherbe? az utolsó menszim elég érdekes volt,ugyanannyi idő,de kevesebb,furcsáltam is.

2011. okt. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!