2 napos mensim volt! Tegnap csak egy csepp vér volt, és ma megint mindjárt megjön érzésem van! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Járt már igy valaki más is?2009. máj. 3. 21:19
1/5 anonim válasza:
Barátnőm járt már így,akkor volt kb. 1hetes kismama :-)
2/5 anonim válasza:
Én nem, de már sokan jártak így, ők nagyrészt terhesség miatt jártak így. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy te is terhes vagy, de meglehet.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!
Eddig terveztük a babát, de most mindenféle összejött, és amikor megjött( nagy csalódás volt), akkor megbeszéltük a párommal hogy nem lenne baj ha 1-3 hónapot felfüggesztenénk a próbálkozást.
És most nem tudom mire véljem hogy csak két napos volt a mensim?
És szerintetek mikor tudok tesztezni?
2009. máj. 3. 21:27
4/5 anonim válasza:
én is így voltam ma csak egy pár csepp pecsételés és semmi menzis görcs és menzi érzés kíváncsi leszek holnap lesz-e:)
5/5 anonim válasza:
Szia. Én már korábban válaszoltam neked. Én mégdurvább helyzetben vagyok, mint te, mert nekem ma 8. napja nem jön meg, ma reggel csináltam meg a 4. tesztemet, ami szintén negatív lett. Már nem bánom, mert mi is úgy döntöttünk (anyagi okok miatt), hogy most hanyagoljuk a témát, de nagyon idegesít, hogy miért nem jött meg, mert én még sohasem jártam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!