Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napos mensim volt! Tegnap...

2 napos mensim volt! Tegnap csak egy csepp vér volt, és ma megint mindjárt megjön érzésem van! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Járt már igy valaki más is?
2009. máj. 3. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm járt már így,akkor volt kb. 1hetes kismama :-)
2009. máj. 3. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem, de már sokan jártak így, ők nagyrészt terhesség miatt jártak így. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy te is terhes vagy, de meglehet.
2009. máj. 3. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat!

Eddig terveztük a babát, de most mindenféle összejött, és amikor megjött( nagy csalódás volt), akkor megbeszéltük a párommal hogy nem lenne baj ha 1-3 hónapot felfüggesztenénk a próbálkozást.

És most nem tudom mire véljem hogy csak két napos volt a mensim?

És szerintetek mikor tudok tesztezni?

2009. máj. 3. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
én is így voltam ma csak egy pár csepp pecsételés és semmi menzis görcs és menzi érzés kíváncsi leszek holnap lesz-e:)
2009. máj. 3. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én már korábban válaszoltam neked. Én mégdurvább helyzetben vagyok, mint te, mert nekem ma 8. napja nem jön meg, ma reggel csináltam meg a 4. tesztemet, ami szintén negatív lett. Már nem bánom, mert mi is úgy döntöttünk (anyagi okok miatt), hogy most hanyagoljuk a témát, de nagyon idegesít, hogy miért nem jött meg, mert én még sohasem jártam így.
2009. máj. 4. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!