Nem lesz/lehet ebből nagy gond? Hétfőig muszáj várnom!
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy valószínűleg terhes vagyok(tervezett baba,már van gyerekünk),hétfőn kellene megjönni a mensimnek.Tegnap este óta rettenetesen viszket "ott" lent.Ma vettem Canesten krémet-mondták a gyógyszertárban,hogy az esetleges terhesség esetén is lehet használni-dokihoz hétfő előtt nem jutok el.Igazából akkor nagyon kellemetlen,és ég,amikor kitörlöm(úgy különben,amikor ülök,vagy jövök megyek nem viszket,fáj,vagy ég,csak érzem,hogy van)Pisiléskor nem csíp vagy ég.Arra is gondoltam,hogy esetleg a hormonváltozás okozza(ha valóban baba van a dologban).Szerintetek nagy veszélyt jelenthet a terhességre?Esetleg van valami tippetek,mit használjak,csináljak,amíg nem jutok el a dokihoz?Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat!2011. okt. 21. 20:33
11/18 anonim válasza:
Szerintem sem gomba, vagy ilyesmi. Nekem többször is volt ilyesmi "viszketés" a terhességem alatt. Arra nem emlékszem, hogy az elején mennyire volt intenzív. Sokszor mielőtt megjön, akkor is előfordul.
12/18 A kérdező kommentje:
Igen,akkor is szokott ilyen lenni,mielőtt megjön.Ezért kicsit magam alatt vagyok,lehet,hogy még sincs baba...
2011. okt. 22. 09:42
13/18 anonim válasza:
Szia!
Tesztet nem is csináltál?
Én nem bírnék várni hétfőig.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem,még nem,pedig van itthon.Úgy vagyok jobb minél később szembesülni az igazsággal(ha negatív a teszt).Egyenlőre nem is vérzek,a viszketés csökkent,a hasamat "érzem",de ennyi.
2011. okt. 22. 13:19
15/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Nekem is hétfőn van a nem várt napja,nekem nincs itthol tesztem,nehogy ellőjem idő előtt,és negatívat mutasson.
Próbálok türelmesen várni,ami nehéz.
Majd írd meg ha teszteltél.
16/18 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem,és negatív.Ám a mensim se jött még meg,és ma már alig viszket.Na,majd következő hónapban szerencsésebb leszek.
2011. okt. 24. 09:23
17/18 anonim válasza:
na mi lett?lett babó vagy sem??
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lett baba,ám lehet,hogy ebben a hónapban összejött/jön.Kedves vagy,hogy érdeklődsz!
2012. jan. 13. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!