Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz vagy hamis? Alkohol...

Igaz vagy hamis? Alkohol terhesség előtt?

Figyelt kérdés
Igaz vagy hamis a következő állítás: a teherbeesés előtt elfogyaszott alkoholtól nem lehet baja a leendő babának. Tehát, ha peteérés előtt valaki bulizik, de a beágyazódás után már egy kortyot sem iszik, emiatt nem lehet baj. Hm?
2011. okt. 21. 18:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
én 3 hónapig nem tudtam, hogy terhes vagyok, képzeljétek el. addig ittam néha sört, bort, és 1-2koktélt is és még cigiztem is. na miután kiderült, persze egyiket sem, de teljesen egészséges lett a lányom.
2011. okt. 25. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy jött össze a kisfiam, hogy szilveszteri buli után (csacsi részegen) elfelejtettünk védekezni... :D :D Persze örültünk neki, csak még várni akartunk pár hónapot, de így alakult. Egészséges mint a makk.
2011. okt. 25. 18:46
 13/14 anonim válasza:
senkit nem akarok leszólni, a következő terhességemnél valószínűleg én is ilyen leszek, de én vagyok az, aki nem tudta 3 hónapig, h terhes. akik nem vigyáznak, akik nem figyelnek oda különösebben és nem készülnek ezerrel a stzülésre meg a babázásra, azoknak nagyobb eséllyel megy minden flottul és nem lesz senkinek baja.
2011. okt. 25. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szinte antialkoholista vagyok de mind a két gyerekemmel májusban lettem terhes amikor a születésnapom van és akkor szoktam inni. Na, nem annyit, hogy hánnyak meg részegen fetrengjek de kicsit szédelgős lettem. A második baba még a pocakban de az elsőnek nem lett semmi baja pedig épp beágyazódás környékén volt az itókázás. Ja, és nem vagyok rá büszke de akkoriban nagy dohányos is voltam, majdnem 1 doboz elment naponta és 7 hetes elmúltam mire eljutott az agyamig, hogy kéne egy terhes tesztet csinálni és még ettől sem lett baja. Amint pozi lett a teszt letettem a cigit, szerencsére undorodtam tőle nagyon (az volt az egyik jel, hogy valami nem olyan mint eddig :O ) még a buszmegállóba is odébb kellett mennem ha valaki cigizett mellettem. De bocs, nem ezt kérdezted, de ha nem baj már törlöm ki. :O Szóval nem, dehogy lesz baja! Ennyire az elején még amúgy is a mindent vagy semmit elve érvényesül. Ha valami árt neki akkor meg sem marad ha nem árt akkor ha valami baja is lesz ne adj Isten, az nem ettől.
2011. okt. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!