Igaz vagy hamis? Alkohol terhesség előtt?
Figyelt kérdés
Igaz vagy hamis a következő állítás: a teherbeesés előtt elfogyaszott alkoholtól nem lehet baja a leendő babának. Tehát, ha peteérés előtt valaki bulizik, de a beágyazódás után már egy kortyot sem iszik, emiatt nem lehet baj. Hm?2011. okt. 21. 18:09
11/14 anonim válasza:
én 3 hónapig nem tudtam, hogy terhes vagyok, képzeljétek el. addig ittam néha sört, bort, és 1-2koktélt is és még cigiztem is. na miután kiderült, persze egyiket sem, de teljesen egészséges lett a lányom.
12/14 anonim válasza:
Nálunk úgy jött össze a kisfiam, hogy szilveszteri buli után (csacsi részegen) elfelejtettünk védekezni... :D :D Persze örültünk neki, csak még várni akartunk pár hónapot, de így alakult. Egészséges mint a makk.
13/14 anonim válasza:
senkit nem akarok leszólni, a következő terhességemnél valószínűleg én is ilyen leszek, de én vagyok az, aki nem tudta 3 hónapig, h terhes. akik nem vigyáznak, akik nem figyelnek oda különösebben és nem készülnek ezerrel a stzülésre meg a babázásra, azoknak nagyobb eséllyel megy minden flottul és nem lesz senkinek baja.
14/14 anonim válasza:
Én szinte antialkoholista vagyok de mind a két gyerekemmel májusban lettem terhes amikor a születésnapom van és akkor szoktam inni. Na, nem annyit, hogy hánnyak meg részegen fetrengjek de kicsit szédelgős lettem. A második baba még a pocakban de az elsőnek nem lett semmi baja pedig épp beágyazódás környékén volt az itókázás. Ja, és nem vagyok rá büszke de akkoriban nagy dohányos is voltam, majdnem 1 doboz elment naponta és 7 hetes elmúltam mire eljutott az agyamig, hogy kéne egy terhes tesztet csinálni és még ettől sem lett baja. Amint pozi lett a teszt letettem a cigit, szerencsére undorodtam tőle nagyon (az volt az egyik jel, hogy valami nem olyan mint eddig :O ) még a buszmegállóba is odébb kellett mennem ha valaki cigizett mellettem. De bocs, nem ezt kérdezted, de ha nem baj már törlöm ki. :O Szóval nem, dehogy lesz baja! Ennyire az elején még amúgy is a mindent vagy semmit elve érvényesül. Ha valami árt neki akkor meg sem marad ha nem árt akkor ha valami baja is lesz ne adj Isten, az nem ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!