Ciszták a Clostilbegyttől? Befolyásolja ez a teherbeesés esélyeit?
Kérlek benneteket írjátok le mi történt veletek, hogy derült ki, hogy cisztáitok vannak és utána mi következett, műtét, vagy felszívódott? Mennyire könnyen vagy nehezen tudtatok teherbe esni? Van akinek sikerült a ciszták ellenére?
Velem 2X3 hónapig szedették a Clostilbegyitet ellenőrzés nélkül, mondván nincs peteérésem...:-( pedig volt, mint mostanában kiderül a hőm alapján.
Már egy éve próbálkozunk a párommal, és csak most ebben a ciklusban küldtek el ultrahangra, ami kimutatott mindkét petefészkemben pár apró cisztát. A dokim (amúgy nagyon rendes) azt mondta, ezek nem árthatnak, nem fognak nőni, és ha pár hónap múlva is ott lesznek (akkora ígért laparoszkópiát) ha addig nem jönne össze a baba, legfeljebb beleéget a petefészkekbe! Ez oké, csak már kezdek kifogyni a kitartásból, meg a türelemből, mert így nem tudom, hogy ezekben a hónapokban van e esélyem?! Pláne Bajnai csomag...most kéne júliusig babásnak lenni!
Amúgy a ciklusaim 35 naposak, ma vagyok a 29-en.
Nézzétek meg a görbém, szerintem a 19. napon volt pém.
Minden választ előre köszönök!
Szia!
Nekem is volt cisztám a Clostilbegyttől, nem tudtam róla, csak akkor derült ki, amikor először mentem ultrahangra a kislányommal, tehát simán teherbe estem mellette, pedig öt centis volt. A barátnőm szintén így volt, Ő ikreket szült. Neki is ultrahangon derült ki, de akkor már várta a kicsiket.
A peteérésed szerintem is a 18-19.- napon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!