Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy elvetéltem vagy...

Lehet, hogy elvetéltem vagy nem is voltam terhes?

Figyelt kérdés
Sajnos 2 hónapja volt 1 abortuszom, amit lelkileg még most sem dolgoztam föl, de a férjem nem akarta a babát! Majdnem vége lett emiatt a házasságunknak! Az abortusz után viszont rájött a férjem, hogy ez nagyon rossz döntés volt és szenved miatta, hogy ilyen helyzetbe hozott. A sajnálatos eset után úgy gondolta, hogy örülne 1 babának! gondolom a lelkiismerete sem hagyja nyugodni! Nem védekeztünk teljes biztonsággal és a 2.(ab. után)mensim késett 10 napot! Csütörtökön csináltam 1 tesztes amin halvány csík jelent meg! Mára viszont szinte ömlik belőle a vér, mintha nagyon erős menstruációm lenne! Ez most vetélés? Vagy lehet az abortusz miatt magasabb a HCG-m, hiszen még csak 2 hónapja volt!? Semmi görcsöm nincs!
2009. máj. 2. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség-megszakítás után 2-3 héttel maximum már kiürül a hcg a szervezetedből. Nekem missed ab-om volt ősszel és akkor mondta a doki. Így neked ez most vetélés lehetett. A méhed nem készült még fel egy újabb terhességre.

A férjedet inkább nem kommentálnám...

2009. máj. 2. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én is ugyanigy jártam,mint te!Azóta se estem teherbe!Neked lehet sikerült,csak valamiért nem maradt meg a baba,sajnálom.Igyál cickafarkfűteát középidőig,utánna meg palástfűteát.Az előbbi áttisztitja a véred és segiti rendeződni a menzid az utóbbi pedig segiti megtartani a következő kisbabád!Jó egészséget!

2009. máj. 2. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A halvány csík, ha látható színe volt, és minden szemszögből látszott, akkor az pozitívnak számít. Ellenkező esetben, ha szürke a csík, akkor az csak a csíknak a helye, és negatív.

Ha neked pozi volt, akkor sajnos vetélésről van szó. Aminek persze nem biztos, hogy van köze az ab-hoz, lehet, hogy csak belestél a véletlenek közé, de én azt mondom, sokkal többet ártott a lelkiállapotod a babának, mint az ab. :(

Adjatok időt magatoknak!

De persze biológiailag, mivel ez spontán vetélés volt maximum, próbálkozhattok tovább a babával nyugodtan! Csak a lelkiek miatt mondtam a várakozást...

2009. máj. 2. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van! ez egy vetélés volt,szinte biztos! Keress fel dokit,nehogy baj legyen.
2009. máj. 2. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várj néhány hónapot, hogy túl tedd magad a dolgon. Így nem jó hozzákezdeni egy újabb babadologhoz.
2009. máj. 3. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!