Bölcsességfog gyulladása utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 20:47
1/9 anonim válasza:
Úgy gondolom, igen. Nálam az első gyanús jel az egyik fogam fájdalma volt, amit megnézett doki is, megröntgenezte és semmi bajt nem talált. Azóta szinte minden nap fájdogál vagy valamelyik fogam vagy az ínyem dagad egy kicsit meg hol az egyik, hol a másik fognál. A doki szerint a hormonok okozzák...
2/9 A kérdező kommentje:
és egyéb terhes tüneted volt?
2009. máj. 2. 20:57
3/9 anonim válasza:
nekem a bölcsességfogam évekkel a várandósság előtt gyulladt be, viszont pocakosan semmi gondom nem volt a fogaimmal (és azóta sem, legalábbis eddig) - szóval szerintem ez nagyon egyénfüggő, nem alapozhatsz erre, inkább vegyél tesztet...
4/9 anonim válasza:
En meg nem tudom, hogy babas vagyok vagy sem mert jovohet korul nem varom (nem rendszeres a ciklusom). A pe-m aprilis 23-an volt es tegnapelott ota fel van duzzadva az inyem a bal also bolcsesseg fogamnal, sot kozepen is felul. Nem is tudtam megenni reggel a piritosomat annyira faj. Szoval ki tudja??? :) Bar csak tunet lenne. Azt sem bannam ha igy maradna egesz terhesseg alatt csak mar jonne a baba. :) Nekem tegnap elott kezdodott egy fajta mellfajdalom is. Nem erzekeny a bimbom es erintesre sem fajnak a melleim hanem olyan izomlaz szeru fajdalom van bennuk es erdekes, hogy oldalt. Tegnap azt irta valaki ra, hogy neki is igy fajt. Szoval nagyon remenykedem. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
5/9 anonim válasza:
Szia. Nekem azóta, mióta meg kellett volna jönnie, be van gyulladva az ínyem a bölcsességfogamnál. Tesztjeim egyelőre negatívak. Valaki írta is nekem a kérdésemre, hogy nála baba volt, mikor ugyanígy járt. Párom szerint viszont már mindent belebeszélünk a dologba? Szerinted is? Vagy tényleg van némi összefüggés a kettő között?
6/9 anonim válasza:
09:01-es vagyok. Kedves 09:23, ne is mond, mikor emlitettem a fejemnek tegnap, hogy be van gyuladva az inyem es talan ez is lehet egy tunet epphogy ki nem tort belolle a nevetes. Persze nem haragudtam,megertem mert sokszor tenleg tulzasba visszuk. Nekem mind a 4 bolcsessegfogam ki van bujva (sot egyik hianyzik is mert huztak) 30 eves vagyok lassan 31 tehat nem most kezdenek bujni, hogy begyuladjon. Semmi olyat nem ettem amivel felsertettem volna, nincsenek rossz fogaim stb. Hat csak varni tudunk... :)
7/9 anonim válasza:
Az első vagyok. Az első terhes tünetem a mensi előtt két nappal volt, akkor kezdett érzékenyebb lenni a mellbimbóm, kb ezután pár nappal jött az első hányingeres reggel.
A fogak és az íny érzékennyé válása nekem mindig terhességi "tünet" volt, eddig ez a 4. terhességem, ebből egy missed ab-bal végződött. Az egész terhesség alatt mindig végig sajog az ínyem és sokat vérzik is, sajnos a fogaim is ilyenkor romlanak,hiszen alig bírok fogkefével hozzájuk érni. Semmi nem segít.
De ez tényleg egyénenként változó, ahogy a második válaszoló is írta, mert a barátnőimnek ilyen panasza nem volt.
8 hetes km
8/9 anonim válasza:
Nekem is vérzik mostanság az ínyem fogmosáskor.
9/9 anonim válasza:
Inyvérzősöknek üzenem, szedjenek több C-vitamint, nekem ez mulasztotta el a fogínyvérzést, de ne 60mg-ost, hanem minimum 500mg-1000mg-os C-vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!