Ugyen nem árt a babának? Mit tegyek?
Kedves első válaszoló!De igen,árthat!Az meg aztán pláne,ha 2 hétig kezeletlenül hagyják.Még mindig jobb,ha a gyógyszertárban-hozzá értéktől-a tényeket elmondva kér valami vény nélküli gyógyszert!
Kérdezőnek:miért csak 2 hét múlva mehetsz?Én 2 hétig ki sem bírnám az égető(esetleg)viszkető érzést.Menj be kórházba a nőgyógyászatra,vagy bármilyen dokihoz az SZTK-ba.2 gyerekes anyuka
Szerintem valamilyen úton-módon keress fel egy nőgyógyászt és kezeltesd ki a gombás fertőzést! Amúgy én is ezt éreztem 1 hete, hogy viszhet és lehet, hogy egy fertőzés, de Aloe First-öt fújtam rá, mert van benne gombaölő és teljesen természetes! Nem ártalmas! Vekem 3 nap alatt teljesen elmúlt...
Amúgy nálunk az Sztk-ba nem lehet csak úgy besétálni a nőgyógyászatra... Leghamarabbi időpont 1-2 hónap, ha sürgős eset, akkor reggel 6-ra kell menni sorbanállni, hogy bejuss aznap a rendelésre... :D Nevetséges, de ez van!
6 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!