Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet az egyik terhességi...

Lehet az egyik terhességi tünet, ha az egyik mellem nagyobb lett, és mindkettő érzékenyebb?

Figyelt kérdés
Láthatóan, hiszen a páromnak is feltűnt. Eddig két neg tesztem van. Lehet, korai volt?
2009. máj. 2. 16:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sosem pontosak a ciklusaim, de olyan elseje körül kellett volna jönnie. Illetve nem kellene :) Nekem először nagyon viszketett a mellbimbóm, aztán fájt, és most nagyobb lett. Ez volt a fokozati sorrend :) Én is remélem, hogy mindannyiunknál baba van a dologban, csak még ez a lusta teszt nem mutatta ki (nekem legalábbis)
2009. máj. 2. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
18:00, 18:17-es vagyok. Sajnos a mensim nagyon rendszertelen ezert ugy irom, hogy kb 10-dike korul nem varom ami 30 napos ciklusnak felel meg. Volt mar 29 napos de volt 40 napos is. :( Igy nem igazan tudok erre alapozni. Peteeresen 23-dika tajan volt mert akkor volt pozitiv az ovulacios tesztem. Mensim elso napja Aprilis 12. Szoval, szerintem eleg koran volt pe-m. Kedves kerdezo, legyszi ne haragudj, hogy igy ide irogatok, remelem, hogy pozitviat tesztelunk. Megy a drukk!
2009. máj. 2. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Mindenki!

18:09-es vagyok! Jó lenne egy egészséges babóca mindenkinek!!! Nekem ugyan megjött pénteken, de inkább pecsételés és barázás ... a hőm fenn van, majd elalszom ... sokat vagyok hangulatváltós .... remélem eljött a mi időnk is és asszem a mensi ellenére pár napon belül tesztelek egyet ... én így voltam terhes tavaly is. Lezajlott a mensim, igaz kevesebb volt és több barnázás, de utána hihetetlen hőemelkedés, égett a bőröm, a szemeim, fájtak a melleim ... és gondoltam egy merészet: teszteltem: elképesztő volt: KÉT CSÍK!!! Nagyon boldogok voltunk ... csak sajnos nem örülhettünk sokáig, mert elhalt a terhesség a 7. héten és a 8. héten műtöttek ... szóval remélem a sors hamarosan (vagy máris!?) kárpótol minket ... (is). És ha ez így lesz, mindenkit bíztatok, hogy igenis lehet, hogy ott van a baba, még ha van mensi, akkor is :-))))

Jó volt ezt így leírni Nektek! Pusza mindenkinek! És persze + tesztre fel!!! :-)

2009. máj. 2. 18:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia Kedves 18:23-mas. Dehogy haragszom, örülök, ha mindenki leirja a tapasztalatát, igy lehet tanulni belőlük. 10-e körül (vagy hamarabb) kivánok Neked egy poz tesztet :)

Utolsó válaszolónak: sajnálom ami Veled történt tavaly, és remélem már egy kis jövevény kopogtat az ajtón :) Drukkolok Neked is, hogy Ő legyen az, hiába volt meg a múlt hónapban!

2009. máj. 2. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!