Lehet az egyik terhességi tünet, ha az egyik mellem nagyobb lett, és mindkettő érzékenyebb?
Sziasztok Mindenki!
18:09-es vagyok! Jó lenne egy egészséges babóca mindenkinek!!! Nekem ugyan megjött pénteken, de inkább pecsételés és barázás ... a hőm fenn van, majd elalszom ... sokat vagyok hangulatváltós .... remélem eljött a mi időnk is és asszem a mensi ellenére pár napon belül tesztelek egyet ... én így voltam terhes tavaly is. Lezajlott a mensim, igaz kevesebb volt és több barnázás, de utána hihetetlen hőemelkedés, égett a bőröm, a szemeim, fájtak a melleim ... és gondoltam egy merészet: teszteltem: elképesztő volt: KÉT CSÍK!!! Nagyon boldogok voltunk ... csak sajnos nem örülhettünk sokáig, mert elhalt a terhesség a 7. héten és a 8. héten műtöttek ... szóval remélem a sors hamarosan (vagy máris!?) kárpótol minket ... (is). És ha ez így lesz, mindenkit bíztatok, hogy igenis lehet, hogy ott van a baba, még ha van mensi, akkor is :-))))
Jó volt ezt így leírni Nektek! Pusza mindenkinek! És persze + tesztre fel!!! :-)
Szia Kedves 18:23-mas. Dehogy haragszom, örülök, ha mindenki leirja a tapasztalatát, igy lehet tanulni belőlük. 10-e körül (vagy hamarabb) kivánok Neked egy poz tesztet :)
Utolsó válaszolónak: sajnálom ami Veled történt tavaly, és remélem már egy kis jövevény kopogtat az ajtón :) Drukkolok Neked is, hogy Ő legyen az, hiába volt meg a múlt hónapban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!