Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21. ciklusnapon 10-es erősségű...

21. ciklusnapon 10-es erősségű tesztet csináltam, van 2. csík vagy nincs?

Figyelt kérdés

21.ciklusnapon csináltam.Nagyon korán még mert az utolsó mensesem szeptember 27.-én volt és 25-32 naposak a ciklusaim.A 14.ciklusnaptól kezdve fájdogál a mellem de nem erősen.Kb. 4 napja van megfog jönni érzésem.Leszakad a derekam reggelente.Kívül száraz beül pedig többször fehér vékony nyúlós nyákom van.Korai még tudom tesztet csinálni de kíváncsiságból csináltam egyet.A kép nem adja vissza teljesen de én mintha látnék nagyon haloványan 2.csíkot.Ti mit mondtok?

//kepfeltoltes.hu/view/111018/ruh_k_2514_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2011. okt. 18. 11:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

szia!

Én nem látom a csíkot, de lehet, h vaksi vagyok! A Hcg szint minden nappal duplázódik a szervezetedbe, lehet a tegnapi tesztnél, ha csak egy árnyalatnyit is, de mindenképpen erősebbnek kellene lennie a második csíknak! Te szabd szemmel jobban látod, erősödött akár egy kicsit is? Vagy csinálj egyet holnap reggel első pisiből, és azt hasonlítsd össze a tegnapival, ott már látszódnia kell az erősödésnek!

2011. okt. 19. 22:26
 42/53 anonim ***** válasza:

lehet helyett tehát, nem tudom hogy írhattam tök más szót, már álmi vagyok bocsi

:)

2011. okt. 19. 22:28
 43/53 A kérdező kommentje:
Oké, holnap csinálok reggel első vizeletből és ha is ilyen lesz akkor feladom és várom a mensit.Ha 27-ig sem jön meg a nemvárt napjáig akkor megcsinálom az utolsó tesztemet is akkor és akkor már ki kell mutatnia hogy mizu.Szerintem megfog jönni mert most is bizsereg a hasam.
2011. okt. 19. 22:33
 44/53 anonim ***** válasza:
Na csináltál tesztet???
2011. okt. 20. 10:14
 45/53 A kérdező kommentje:
Csináltam de alig látható, próbáltam fényképezni de ugyanúgy nem látszik a képen mint eddig.Még nagyon korai szerintem tesztelni mert ma 20.-a van és 27.-ére nem várom.Cicim se fáj már csak néha és picit.Még van 1db tesztem de azt már csak leghamarabb 25.-én csinálom meg.Addig is ki kell bírnom ami nehéz.Mindjárt felteszek a mairól képet de tényleg röntgen szem kell hozzá.
2011. okt. 20. 10:30
 46/53 A kérdező kommentje:
2011. okt. 20. 10:32
 47/53 A kérdező kommentje:

[link]

Még egy kép a mairól.

2011. okt. 20. 11:04
 48/53 anonim ***** válasza:
Ez sajna -. Viszont nagyon hamar teszteltél, csodálkoznék, ha + lett volna. Légy egy kicsit türelmesebb, tudom hogy nehéz, meg mondani könnyű, de akkor is. A kövit se csináld meg a nemvárt napja előtt, mert úgy sem mutatja még ki ha terhes vagy. Drukkolok!
2011. okt. 20. 11:07
 49/53 anonim ***** válasza:
Most ne haragudjatok meg, de ott az a csík csak ki kell nyitni a szemeteket! Én meg azt javaslom, hogy mindenképp várd meg a mensit, de utána menj el orvoshoz és mondd meg neki hogy csináltál sok halvány tesztet és nézze meg, hogy minden rendben van-e! Kívánom, hogy ne jöjjön meg és erősödjön az a csík! Puszika
2011. okt. 20. 20:05
 50/53 anonim ***** válasza:

szia! Én vagyok, aki kérdezte, honnan szerezted a 10-es tesztet! Én továbbra is látok valamit a tesztjeiden, bár nem igazán értem, hogy miért nem erősödik...:(De azért nagyon drukkolok!!

Nekem is megjött a 10-es teszt, full negatív:(:(:( pedig két 25-ösön is van halvány második csíkocska....ez van....

2011. okt. 20. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!