Van olyan, hogy valaki régóta próbálkozik teherbeesni, és még sosem tesztelt életében pozitívat?
Rajtam kívül :-)
Többen vannak, akik teszteltek már pozitívat, de mégis megjött, vagy elment a magzat sajnos.
De mi az, hogy az én szervezetem nem tud soha egy pozitív tesztet produkálni? Nem értem, úgy érzem, mintha valami gnóm lennék, aki erre képtelen. van más is így?
5 év után lett végre egy pozi tesztem,azt hittem rosszul látok:)))
Már 15 hónapos a lányom.Azt gondoltam,hogy ezt a csodát már sosem fogom megélni.A REMÉNYT SOSEM SZABAD FELADNI!!!!
Huh, 5 év után egy, első pozitív teszt!!!! Hát ez most nagyon jó hír volt! Akkor tényleg vannak csodák!
Amúgy volt inzulin terhelésem, aki kérdezte, és igen, picit magas, attól volt magas a tesztoszeron is, de kezelték, kezelik, és szépen visszament a tesztoszteronom. De akkor lehet, hogy az inzulin meg nem, (azóta azt nem nézték) és akkor amiatt nem tud beágyazódni?? Hmmm. Pedig cukort egy hónapba kétszer eszem kb. és tornáztam is, barna kenyér, stb.
Mindenkinek szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!