Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs jel nem lehetek...

Ha nincs jel nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés
Azaliat szedek, de már nem szoptatok, de elvileg véd úgy is.Egész szoptatás alatt össze vissza volt meg, többnyire csak egy két napig volt gyenge vérzésem és semmi több.Augusztus óta semmi vérzés.Viszont nincs semmi jel, nem vok rosszul nem más a közérzetem, nincs mellfeszülés.Eddig mind két fiamnál mellfeszüléssel kezdődött és éreztem is hogy tuti terhes vok.Most nem érzek semmit, de este párom ha jön a munkából haza akkor hoz egy tesztet.Csak most nagyon megilyedtem.Igazából ő ültetett bogarat a fülembe. szerintetek?
2011. okt. 17. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért nézesd meg magad a dokival,kérdezd meg mennyire fér bele ez még ennél a gyogyszernél?
2011. okt. 18. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor oké hát még tényleg picike a picikéd:)nehéz lenne az biztos!
2011. okt. 18. 11:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, de elbánnék én 3 gyerekkel is, csak az anyagiak egyáltalán nem engedik meg.
2011. okt. 18. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
hát sajnos az anyagiak sokszor közbe szólnak...
2011. okt. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!