Ha nincs jel nem lehetek terhes ugye?
Lehetsz terhes,hisz minden terhesség más...
mikor jön haza párod?ird meg mit mutat a teszt.
Az Azalia nagyon gyenge gyógyszer, gondolj bele hoyg alig van benne hormon, hisz nem vállalnák a felelősséget hoyg a szoptatott baba károsodjon.
Emellett már sokan estek teherbe.
Az,hoyg nincs tünet nem jelent semmit.
Nekem az első terhességnél egyértelmű tüneteim voltak, jóformán a nemvárt előtt is már hányingerem volt,meg mellfeszülés.
A másodiknál meg csak a nemvárt utáni napokban volt kicsit több gyomorsavam és égett a gyomrom tőle, ennyi.
Szia!
Én is Azáliát szedek, négy hónapos a kicsim, szoptatom...ma teszteltem, halvány de szerintem pozi....holnap még ellövök egyet, meg hétvégén is, aztán hívom a dokimat, hogy mi van..amúgy nekem először megjött, aztán csak vérfoltok voltak, és most már egy ideje semmi...az anyagi része nálunk is necces, hiszen csak a férjem dolgozik, én éppen záróvizsgázom...de ha jön a kistesó, akkor ám legyen:)legalább egyszerre letudom a nehezét;)(nálunk igen sírós volt az első 6 hét..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!