Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné valaki a görbémet?

Megnézné valaki a görbémet?

Figyelt kérdés

Lehet ebből baba?

Márc végén hagytam abba a gyógyszert,ápr 2-án mensiztem.

Azóta sem vérzés,sem tünetek!

Bocs ha türelmetlennek tűnök!

Előre is köszönöm.

[link]

2009. máj. 2. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon lent van a hőd, szerintem ebből most nem lesz baba.
2009. máj. 2. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon cikk-cakkos a gorbed,szerintem meg nem volt pe-d,mert akkor magasabban kellett volna maradnia a hodnek. Itt talalsz gorbeket,es meg tudod nezni,hogy milyennek kell lennie,ha van valakinek pe-je. [link] De mivel most hagytad abba a gyogyszert igy valoszinu az miatt van. Nekem 4 hoap kellett,hogy rendbejojjon a szervezetem.
2009. máj. 2. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz csatlakoznék,nem valószínű,hogy babás vagy. márciusban hagytad el a bogyókat,az még összezevarhatja a hormonjaidat,bekeverhet. Nem mindenkinek jön össze pikk-pakkra.
2009. máj. 2. 10:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is gondolom,hogy korai lenne az öröm,és azt is tudom,hogy nem megy mindenkinek sipp-supp.

Csak annyira szeretném,ha hamar összejönne.

2009. máj. 2. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,ha nem görcsölsz rajta akkor talán elöbb.Könnyű ezt mondani,bár frászt kapok,ha valaki ezzel jönn nekem.Nagyon régen próbizunk,de semmi...
2009. máj. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!