Alacsony dózis Aspirint ki szedett sikeres lombik program vagy spontán próbálkozás során?
Ez már a 6. inszem volt.
Már egy lombik is volt. Majd jön a 2.lombik. De közben még 1-2 kivizsgálás.
Szia!
Elég régi a kérdés, de nálam ez mostanában ismét aktuális, mert testvért szeretnénk.
Én is"hideg lábú" vagyok.
Mi is a bp-i Kaáliba járunk, de nekem a doki nem mondta, hanem én kérdeztem rá, hogy szedhetem-e az Aspirin Protect-et (100mg) beületés után. Simán rávágta, hogy lehet szedni; 1 szemet a beültetés után. Szedtem is, és valóban pozitívat teszteltem. (Sajnos az embrió nem fejlődött aztán tovább, a 10.héten kórházban műtétre került a sor.)
Anno, mikor a 4. lombikra összejött a kisfiúnk 5 éve, akkor épp nyár volt, és fenyegetett a hideg végtag-veszély, de akkor még nem is hallottam az Aspirin Protect-ről.
Ráadásul a privát nőgyógyászom is azt mondta, hogy az Aspirin protect nagyon hasznos, nem csak babát tervezőknek.
előző vagyok:
* nem fenyegetett a hideg-végtag veszély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!