Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ultrahangos peteéréskövetés...

Az ultrahangos peteéréskövetés hogyan, milyen sűrűn történik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Orvostól függ.Van aki 8.-10.napon megnézi,hogy van-e érett petesejt,visszarendel középidőben és utánna mondjuk 2 nap múlva,de van,amelyik csak a középidőben megnézi,hogy van-e és mekkora!

2009. máj. 1. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak középidőben nézte minden hónapban,mennyi, van-e tüszőrepedés,mekkorák,kb.-ra mondta mikor reped még,de én azóta ,hogy peteérésnövelőt szedtem mindig érzem mikor van!
2009. máj. 1. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 10. napon kezdte mindig nézni, és attól függ, milyen ütemben nőtt, volt hogy egészen a 17.-ig is elmentünk! 1-2 naponta jártam, és volt 2x tüszőrepesztésem!
2009. máj. 2. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!