Ki mennyi idő után esett teherbe GYNEVAC kúra után?
Szia! Mi is végigcsináltunk egy kúrát, de nem hiszem, hogy ettől estem teherbe. Hormonvizsgálatot végeztek és kiderült, hogy pajzsmirigy alultermelésem van, kaptam gyógyszert. Aztán laparoszkópiás módszerrel kitisztították a petevezetékeket, átmosták a méhemet. Következő hónapban már terhes voltam.
Gynevac kúra után kb. 1 évre, pajzsmirigy gyógyszer elkezdése után 4 hónapra, és a laparos műtét után 1 hónapra lettem terhes. Nekem is azt mondták, nem vagyok elzáródva, de az orvosom a biztonság kedvéért kiöblítette a műtét alatt a méhemet. A kislányom 16 hónapos, 1,5 évet vártunk rá.
Remélem segítettem, elég sok lehetőség van, sok szerencsét és kitartást kívánok a kistesóhoz!
Ja, egy barátnőm a Gynevac kúra utolsó adagját már azért nem kapta meg, mert időközben várandós lett. Szóval közben is teherbe lehet esni. :) (csak hogy a kérdésedre is válaszoljak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!