Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor fogja kimutatni a teszt...

Mikor fogja kimutatni a teszt ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm ápr. 1. Ápr. 27-én volt egy ici-pici vérzésem. Azóta semmi. Csináltam már több terhességi tesztet, ugy gondoltam hogy ma van a 30. nap, hátha kimutatja, de negativ lett mind. Jó lenne tudnom hogy terhes vagyok -e vagy sem, mert mennem kell petevezető átjárhatóságira és az időhöz van kötve. Nem tudom hogy a 27-i vérzés volt a menses??? Vagy mitől volt az? És ha mégis terhes lennék mikor mutatná ki a tesz? (10-es érzékenységűt használtam.) Annyira rossz ez a bizonytalanság...
2009. máj. 1. 06:49
 1/8 Grófházy ***** válasza:
he a 10-es nem mutatta ki,akkor tuti nem vagy babás.Másfajta nem tesztel próbáltad esetleg?
2009. máj. 1. 08:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát még várok hétfőig, ha addig sem lesz semmi felhivom az orvost. Megőrjit ez a bizonytalanság....

Ugye az a 27-ei vérzés az nem lehetett menses?? Csak kb. 1 óráig tartott és nagyon kevés volt....

2009. máj. 1. 08:22
 3/8 Grófházy ***** válasza:

megint első vagyok.

Amikor az ember lánya menstruál,akkor tul képp az törénik,hogy a méhnyálkahártya megvastagodik,felkészül a magzat befogadására.Ha nem történik megtermékenyítés,akkor leválik a méh faláról,és vérzés kíséretében a hüvelyen át távozik.Ezért nem tiszta vér a mensi,hanem nyálkás.Mivel mennyiségileg többről van szó,és nem úgy történik a leválás,hogy egyik pillanatról a másikra,(mert akkor mindenki 1 napig menstruálna,ami nem is lenne olyan rossz),hanem ez egy folyamat.

Ezért sem tartom valószínűnek,hogy ami nálad volt az mensi volt.

2009. máj. 1. 08:34
 4/8 A kérdező kommentje:
HÁt szerintem sem volt mensi, mert ugyan kis mennyiségűek szoktak lenni a menstruációim, de az azért nagyon kevés volt. (1 tampon kellett, az is csak egy picit volt véres. és azóta semmi.) De akkor meg miért nem mutatja még ki a teszt??? Várjak még? Van remény?
2009. máj. 1. 08:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a hőm szájban mérve 37.0. .... Ma reggel pedig az ovu mikroszkópom páfrányos volt, mondjuk annak nem nagyon hiszek....
2009. máj. 1. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az ilyen 1 napos valamik nem menzeszek,lehetsz terhes is,feltéve,ha nem szedsz valamilyen orvosságot,ami felboritotta az egyensúlyt.Az orvos mindenképpen nézzen meg UH-on,még a műtét előtt,hátha tényleg babás vagy!

2009. máj. 1. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hete volt átjárhatóságim, és előtte a doki megkérdezte, akarok-e bármit még, akár egy ultrahangot. Szóval ha kéred, meg KELL csinálják, de lehet, hogy ha odafigyelnek, megcsinálják maguktól is. Viszont ha április 1-jén volt a menzeszed, akkor nem fogják megcsinálni, úgy tudom, csak a ciklus 7-10. napján lehet, pont emiatt, mert ha véletlenül valakinek éppen vándorol a megtermékenyült petéje csak még nem ágyazódott be, akkor a teszt ugyen negatív, viszont simán kimossák a hasüregbe és akár méhen kívüli terhesség is lehetne belőle! Húú, de kiművelt vagyok! :) De viccen kívül: mi egy éve szeretnénk babát, járunk meddőségi centrumba, elég sokba kerül (magán), így azért sok mindenről tájékoztatnak és sok mindent mi is kikérdezünk részletesen :)
2009. máj. 1. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: Igen, nekem is ez következne, UH-os petevezető átjárhatósági vizsgálat. Kb. ugy kellene mennem, hogy a mensi után pár nappal... de mivel az az 1 napos valami az nem hiszem hogy az volt, igy nem tudom hogy most mi lesz. Mert ha nem mensi akor reménykedem hátha baba, de ha viszont az volt a mensim, akkor már el kellene kezdenem használni a Betadine hüvelykúpot, mert a beavatkozás előtt 5 napig használnom kell. Ezért aggaszt annyira a dolog. Nehogy kifussak az időből és még egy hónapot várnom kell a műtétre..... Na de hát az lenne a legszuperabb ha baba lenne... hétfőn csinálok még egy tesztet azt hiszem, ha addig nem jön meg....

Köszönöm a válaszokat!!!

2009. máj. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!