Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt már ilyen veletek?...

Történt már ilyen veletek? Rosszul voltam, de előtte negativ volt a teszt..Mert velem még sosem!

Figyelt kérdés
Már jó ideje próbálkozunk babával, volt már egy pár negatív tesztem, de ilyet még sosem tapasztaltam! 3-4 napja kellett volna megjönnie, és tegnap (ballagáson voltam), amikor kipakolták a vacsorát az asztalra, és megéreztem az ételszagot, ki kellett rohannom, mert elkezdtem öklendezni! Utánna már rá sem bírtam nézni a kajára! (ja, és 2 napja teszteltem negatívat) Szerintetek? Ötlet?
2009. máj. 1. 06:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva tesztelj újra, szigorúan reggeli első vizeletből és érzékenyebb teszttel (Ne Clearblue-val (50), hanem Gravi HCG (20), vagy Gabriel (25), vagy Qupido (10)).

Sok sikert!

2009. máj. 1. 06:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Huuha!!! Szerintem is tesztelj par nap mulva reggeli elso vizeletbol. Nekem nagyon babas tunetnek tunik. Kivanom, hogy pozitivat tesztelj.
2009. máj. 1. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez baba lesz! :)

Tesztelj 1 hét múlva, akkor már 25-öt el kell érnie a hcg-nek, és ki fogja mutatni a teszt...

Majd írd meg, mi lett, drukkolok!!!

2009. máj. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!