Gyogyszeres kezelessel mennyi ido alatt tavolithato el a ciszta?
Figyelt kérdés
Parommal masfel eve probalkozunk...de eddig meg sajnos nem sikerult.Tegnap voltam nogyogyasznal aki azt mondta ciszta van a bal petefeszkemben, es ez miatt nem volt peteeresem. azt mondta gyogyszeres kezelesre lesz szukseg , es elkuldott hormonvizsgalatra.
gyogyszeres kezelessel mennyi ido alatt tavolithato el a ciszta??
miert szukseges a hormonvizsgalat ?
kb mennyit kell meg varnom hogy vegre teherbeessek , mert mar nagyon nagyon szeretnenk :)
2009. ápr. 30. 22:32
1/3 anonim válasza:
Nekem sok cisztám volt,a hormonjaim rendben voltak,de fogamzásgátlót kellett szednem,attól elmúlt(nem tudom, mivel kezelik még ezen kívül).A hormonvizsgálat fontos-hátha ott van gond.Kitartás!Rendbe fog jönni, csak most kicsit türelmesnek kell lenned, mert várni kell.Amúgy többé nem lettek cisztáim, és van egy szép kisbabám!!!
2/3 A kérdező kommentje:
koszi hogy irtal, es gratula a kisbabadhoz, nagyon remenykedem hogy nem lesz komolyabb problema , kb ket het mulva kell mennem a hormonvizsgalatra es azutan irany vissza a doki,
kicsit felek de probalom nyugtatgatni magam , megegyszer koszi
2009. máj. 1. 10:04
3/3 anonim válasza:
nekem az égyik petefészkem eltávolították úgy ránőtt a ciszta,azóta két másikat gyógyszerrel kezelték ki,az utóbbi jó nagy volt 2 adag gyógyszer kellett(1,5hónap kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!