Szeretnék mindent megtudni a méhgyulladásról? Voltam uh-on és azt mondta a doki, hogy be van gyulladva a méhem. Házi praktikák a gyógyulás érdekében?
én csak azt ismerem hogy sos vizbe kell ölni naponta többször, és azzal lehet néha mosogatni a hövelyt belölröl
állot vizes borogatás a hasra, ne emelj nehezet, és ne cipekedj meg sok gyümi vitamin, sok folyadék.
de ha látna egy orvos, elkerülhetnéd a további gyulladást ami meddösig ok is lehet
32
ja olvasom hogy látott orvos.. irt fel gyogyszert? mer t azt biza be kell szedni, mert szükület lehet a petevezetödön a gyulladás miatt ha nincs kikezelve
32
Megkérdezhetem, hogy ezt az orvos miből tudta megállapítani?
És volt valami tünete vagy csak ott derült ki?
Az ülőfürdőről én is hallottam, hogy jó rá, 1 kg sót kell beleönteni a vízbe, és max 20 percet abban ülni!
És ugye minden női bajra, erre is jó a cickafark tea, és cickafark ülőfürdő, a kamillásról nem is beszélve, ami egy ősrégi gyulladáscsökkentő!
Szia!
Nekem kétszer volt eü küretem elhalt terhesség miatt (ugyanazon terhesség miatt, mert az 1. nem jól sikerült :-() és elég nagy gondot okozott ez nekem odabent. Sokat fájt a hasam, néha még levegővételnél vagy sóhajtásnál is beleszúrt alul középen. Elkezdtem inni a gyógyteákat. Ittam naponta min. egy csésze cickafark-zsurló teát, meg min. egy csésze körömvirág-kamilla keveréket. Ezt 1-2 hónapig ittam és nagyban segítette a gyógyulásomat!!! Időközben a doki méhnyálkahártya gyulladást diagnosztizált a tünetekből (tojásfehérje szerű folyás, elég erős és néha barnás-véres) és kaptam rá 3 szemes antibiotikumot. Utána még ittam a teákat és mára teljesen elmúltak a panaszok!!!
Ezen teákból nyugodtan csinálj ülőfürdőt akár naponta, ill. borogatást a hasadra! (erős teát készítesz, amibe gézt vagy ruhadarabot beáztatsz, a leszűrt növényt a rongyba csavarod és ezt rakod a hasadra. Így fekszel egy fél órát vagy amíg ki nem hűl!!! Hidd el, segíteni fog!) Mielöbbi gyógyulást és egy egészséges kisbabát kívánok!!! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!