Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nincs semmi baj? Lehet...

Ugye nincs semmi baj? Lehet babám?

Figyelt kérdés
A párommal a menstruáció után egy hétig,majd a következő menstruáció előtti egy héten is védekezés nélkül szeretkezünk!Közötte óvszert használunk!Mondták már ,h valamelyikünkkel biztos baj van,mert már be kellet volna csúsznia véletlenül is egy babának!Én úgy tudom,h a naptári módszer megbízható és persze az óvszer is!De azért mégis félek h baj van!!!
2009. ápr. 30. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ebböl nehéz kideriteni hogy van e baj. sztem nincs igy látatlanban, inkább az van hogy nagyon rendszeres a ciklusod igy félidöben van mindig pé-d és ezért nem termékenyültél meg. de ha babát szertnétek miért gumiztok?

32

2009. ápr. 30. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát szerintem nincs semmi baj, így nagyon kevés az esélye hogy baba legyen! Nekünk fél év kellett úgy hogy konkrétan peteéréskor próbálkoztunk, de van akinek egy év is eltelik! Ezt így kijelenteni hogy már be kellett volna csúsznia egy babának, nem lehet!
2009. ápr. 30. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
azt nem én mondtam!én szeretném de a párom sajnos még nem!pedig most elég rendszertelen a mensim,mert valamennyit le akarok adni,h ne legyek már 100 kg a terhesség felénél!persze nem esztétikailag,csak nem adok okot az orvosoknak,h elvegyék a boldogságom!
2009. ápr. 30. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sincs baj, de azért óvatosan ezzel a módszerrel, közel sem annyira megbízható. Hidd el! És a fogyókúrát sem javaslom terhesség előtt több okból is. Nehezebben fogsz teherbe esni és terhesség alatt a lefogyott kilók triplája is visszaszaladhat. Nem kell fogyóznod. Ha terhesség alatt odafigyelsz akkor nem leszel 100 kg. :-) Sok sikert!!!
2009. máj. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!