Nekem már soha nem lesz babám?
Már több mint egy éve próbálkozunk, hogy legyen egy babánk. Mindketten voltunk orvosnál.Páromnál nincs semmi gond addig nekem van PCO-m de a doki szerint ettől terhes lehetek. Egyébként már kipróbáltuk a gyertyázást, különböző teákat és vitaminokat, sőt még Aviva tornáztam is.
A magánorvosom válasza a kérdéseimre az volt, hogy próbálkozzunk még amikor kedvünk van és akkor majd egyszer összejön a baba. Ezek után nagyon úgy vagyok hogy keresek egy másik dokit.
Bocsi a hosszú magyarázatért, de ez most kijött rajtam.
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok lányok!
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy SIKERÜLT!!!! :)))
Tök sok pozitív tesztem van, voltam már orvosnál is-látott 4mm-es petezsákot:) Annyira boldog vagyok!!!
Köszönöm a sok segítséget! :)
Ne adjátk fel, mielőbbi babavárást kívánok nektek!!!:)
jah...ez voltam én :)
A válasz megírásának időpontja: 10-11 20:46
Szerintem is vizsgáltasd ki magad. Én évekig úgy voltam, hogy védekeztem a párommal, persze már gimis korom óta jártam endokrinológushoz, és egyetelen egyszer nem jutott eszébe, hogy komolyabban kivizsgáltasson(az endokr.) szóval nem is eshettem volna teherbe, s a normálisnak vélt menszeszem is nem stimmelt, mert egyszerre túl sok petém ért. Szóval nagyon-nagyon fontos az orvosválasztás. Ha rögtön az elején mindent megnéztek volna nálam is, csomó óvszert és egyebeket spóroltak volna nekem.
Kérj a háziorvosodtól teljes vérképet, különösen a pajzsmirigy értékekről. A háziorvos csak egy értéket tud nézetni a TSH-t. Van úgy, hogy annak az értéke jó, de a többi 3, ami a pajzsmirigyet befolyásolja nem mindig, de azt a spec. hormonvizsgálatot csak endokrinológus írhatja ki. Oda meg a háziorvostól kell beutaló. Szerintem a társadnak is el kellene menni egy spermavizsgálatra, azt a nőgyógyászod írja ki, de az urológus is ki tudja írni.
Minél előbb intézd, mert hónapokig tarthat, pl. a tesztelés is. Nálunk az itteni kórházban 3 hónapot vártam egy teljes hormonprofilra, mert nem volt pénze a kórháznak a vér teszteléséhez a tesztcsíkot megvenni. És ez nem a Balkán.Arra is figyelned kell, hogy hány éves vagy. Legalább egy év is lehet, mire kitalálódik, vagy beállnak a helyes értékek, ha az a probléma amit én is és az előttem írók is írnak. Hátra lesz még egy HSG-d. Érdemes elvégeztetni, mert ha, nálad van gond még időben bejuthatsz a Kaáliba,nem kell feleslegesen éveket elpazarolnod, mint pl. nekem.
Sok sikert és remélem minden megoldódik majd.
Bocsi, a 20:46-os válaszolónak írnám:
nekem is alacsony volt a progeszteron szintem. Arra kaptam a bromocriptint és 2 hónap múlva terhes is lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!