Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor azt ajánljátok, hogy 2...

Amikor azt ajánljátok, hogy 2 naponta legyünk együtt? .

Figyelt kérdés
Akkor azt mikorra kell érteni a menstruációt követően rögtön ? Nekem van hogy 26 vagy 28 napra jön meg ! Most Október 10.-én jött meg akkor mikor legyünk együtt ? Clostit szedek ez a 2. hónap !
2011. okt. 11. 14:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Ez mind igaz de minden szervezet más van olyan nő akinek mensikor van peteérése és nem is tudott róla ezért nem sikerült sokáig.Ezért én azt sem hagynám ki de ez nem mindenkinek jön be pároktól függ,de pl.van olyan h a Jónás naptár szerint is a menstruáció idejére írja a peteérést volt akinek akkor jött össze a baba.A 10. naptól kezdeni szerintem későn van.
2011. okt. 16. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok, mi is ezzel a módszerrel fogunk próbálkozni, nekem okt.12-én jött meg, úgyhogy a héten kb. szerdától kezdjük

nagyon reménykedem, nov. 12 körül kell megjönnie, majd jelentkezem,hogy mi lett, sok sikert mindenkinek! :)

2011. okt. 16. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Érdekelne kinek hogy alakult a terv? ? :-)
2016. aug. 1. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
A 9. válaszoló vagyok. 2012 januárban pozitívat teszteltem,szeptemberben megszületett a kislányunk(3. gyerkőc).
2016. aug. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!