Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan veszik észre ha valaki...

Hogyan veszik észre ha valaki PCOs?

Figyelt kérdés
Évek óta nem esek teherbe, ill egyszer sikerült, de méhenkívüli volt. A hormonjaim jók, férjem eredménye is jó.Menstruációm rendben.Nem vagyok pattanásos,sem túlsúlyos. Ezen az oldalon látom hogy nagyon sokan PCO-sok, ezt hogyan diagnosztizálják? Uh-on? Én az utóbbi időben kimondottan sokszor voltam hüvelyi uh-on sőt volt már egy lapar műtétem is, HSG-n is voltam.Pajzsmirigyemet is megnézettem. Ugye már észre vették volna ha PCOs lennék? (már a 3. dokinál tartok)
2009. ápr. 30. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Valószínű észrevették volna, illetve ha nincsenek extrém hosszú ciklusaid akkor nem is igazán valószínű.

2009. ápr. 30. 09:17
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
A PCO-t látják ultrahangon is, és a hormoneredményed is kimutatja. Ha ezeknél ezt nem mondták, akkor nem vagy PCO-s.
2009. ápr. 30. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Én nem értek egyet az előttem szólókkal!!

Nekem a 4!!dokim diagnosztizálta a pco-t.

Nem vagyok kövér sem( elég vékony vagyok, és nőies) a hormon eredményeim is jók lettek, szőrös sem vagyok, sőt, alig van rajtam szőr, sőt, extra hosszú ciklusaim se voltak!

Egyedül nagy nehezen uh-veték észre a sok cisztát.

Egy 24éves PCOS-es lány

2009. ápr. 30. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Én sem vagyok se kövér, se szőrös, se nem hosszúak a ciklusam, de PCO-nak van hormonális háttere, tehát látszik a homonlaboron, és ultrahangon is látszik. Az előttem szóló nem ért egyet, bár neki is az ultrahangon vették észre, mint ahogy írta is! :)

2009. ápr. 30. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem!Én azzal nem értek egyet hogy te, és a hozzád hasonlók diagnózist állapítsanak meg neten keresztül, mert ez nevetséges, és lehetetlen...És a hormon eredmény nem mindig mutatja ki, mert ha csak 1-2 egységgel tér el a normálistól akkor mi van?

Na nálam ez történt...és mégis pcos-vagyok..uh alpján!

2009. máj. 2. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik hozzászóló sem állított fel diagnózist! Mindenki csak a saját véleményét és tapasztalatát írta le, segítség céljából.
2009. máj. 4. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Senki nem állított fel diagnózist??????

Akkor idézek: "ha nincsenek extrém hosszú ciklusaid, nincs pcod, -vagy a másik- a hormoneredménynek ki kell mutania, ha pcod van...

?????????

Nálam egyik se volt, mégis pcos vagyok.

Te vagy nem vagy pcos, úy osztogatsz tanácsokat, vagy tényleg az vagy, csak nem tudod mi fán terem...

2009. máj. 4. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
nem értem, miért vagy ennyire agresszív és támadó?! Az oldal lényege, hogy valaki feltesz egy kérdést és erre aki akarja leírja a saját tapasztalatát, ismereteit, esetleg a tanácsát. ezt a kérdező vagy megfogadja vagy nem. Nem hinném, hogy egymás válaszait kéne minőstíeni, megtámadni. A PCO egy nagyon összertett betegség, az orvosok sincsenek vele 100% tisztában, így a benne szenvedő páciensek sem lehetnek. Rengeteg nőnek mondják hogy PCO-s miközben nem az. Én is ebben a betegségben szenvedek, elég sokat tudok éppen ezért róla. De nem minősítgetném mások válaszait azért, mer én máshogy tapsztaltam, máshogy tudom. Én továbbra sem érzem azt, hogy az első két válaszoló diagnosztizált volna, leírták amit tudnak, gondolnak. A kérdező kérdéséből pedig valószínűsíthető, hogy a nála elvégzett vizsgálatokon kiderűlt volna, ha pco-s lenne. Lásd UH, lapar. És a kérdése is erre irányult, hogy ezeken a vizsgálatokon kiderült-e már volna, ha pco-s és hogy aki pco-s annak milyen vizsgálatoknál vették észre. csupán erre válaszoltak eddig. Szóval szerintem kár pörgetni magad ezen és másokat leszólni, megsérteni!
2009. máj. 4. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem megsérteni akartalak, sajnálom, ha úgy érezted, és most a legutolsó hozzászólásodban leírtad, h összetett betegség, és h az orvosok sincsenek vele 100%ban tisztában.

Nekem mondod, v neked?Aki ezen megy keresztül???

Én csak azt nem szeretm, ha itt tanácsokat, és hülyeségeket írogatnak.

2009. máj. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!