Hat hetes babás vagyok. Iszonyatos émelygésem van reggel, amikor kelek és délután is! Meddig fog ez tartani, mert nagyon nehezen viselem. Vannak ötleteitek?
Hát...ez egyénfüggő.
Van, akinek hamar elmúlik, van, akinek nem.
Próbáld kerülni azokat az ételekt-italokat, amikre kissé rosszul reagálhatsz (kávé, cola, stb.)
B6 vitamin, jéghideg limonádé, fagyi, víz, víz, víz, - ezek segítettek nekem. :)
Gratula! :)
Szia kedves!
Nagyon sajnallak!Tudom mit erzel!
Nekem 14 hetesen mult el.
Hanyni nem hanytam,de neha jobb lett volna,fogytam is,semmit sem kivantam,nem birtam enni.
Undorodtam a szagoktol,a fozes kinszenvedes volt.
Sajnos nem nagyon tudunk ez ellen mit tenni.
Nekem a hideg cola az neha segitett.
Nagyon fontos h sokat igyal,nehogy kiszaradjatok.Enni is probalgass,azokat az eteleket egyed amit kivansz a tobbit most ne nagyon eroltesd.
Igy tul lehet elni.Kitartas!
Ja,tenyleg ne kotekedesnek vedd,de ezt a kerdest inkabb a terhesseg topikba kellene feltenned,ott sokan vannak most ugy mint te meg olyanok is akik mar tul vannak rajta es tudnanak otleteket adni.
En is veletlenul jottem ide,igy lattam meg a kerdesedet.
Meg egyszer kitartast neked!Mi is kibirtuk,neked is menni fog:).
Ja es meg valami.
Amikor ennyi idos terhes voltam mint te es ezzel kuzkodtam,Anyukam(aki mind az 5 terhesseget vegig hanyta) mondta nekem;
Rosszullet,hanyinger,hanyas elo babat jelent.
Persze vannak kivetelek,akik tunetmentesek (es szerencsesek)de engem akkor ez nagyon biztatott.
Gondolj te is a pocakodba levo kincsedre.:)
Szep babavarast!31 hetes pocakos
Szia!
A tegnapi valaszombol kihagytam h a piritos,a keksz es allitolag a gyomber is jo.
Udv:31 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!