Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn voltam HSG-n. El van...

Hétfőn voltam HSG-n. El van záródva a jobb oldali petevezetőm. A doki laporoszkópiás műtétet javasolt. Vállaljam? Lesz eredménye? Már 2 éve várunk a kistesóra?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha két éve vártok a babára és sikerül, akkor megérte. Ha ez után sem sikerül, legalább megpróbáltad. Rosszabb szerintem, ha utólag v. későn kérdezed magadtól: mi lett volna, ha...

Sokan írtak már erről a műtétről itt, eddig nem olvastam olyan választ, ahol valami szörnyű dologként írnák le.

Remélem, segítettem a döntésben.

2009. ápr. 29. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is hétfőn voltam nekem egyik vezetékbe se ment semmi így neken is laporoszkópiát ajánlottak!Mikor utána olvastam mit is jelent azt mondtam nem vállalom de át gondoltam és bármilyen ijesztően is hangzik a beavatkozás de azt nem fogadnám el,hogy a félelmem miatt ne érezzem milyen anyának lenni és a párommal sem tehetem meg,hogy az én parám miatt fogadja el,hogy nem lesz gyerekünk!Nekem a köldököm a halálom amihez senki nem érhet,gondolhatod mekkora akarat kell legyőzni ezt de muszály és én sem hallottam olyanról,hogy valaki belehalt volna,sokkal inkább,hogy utána terhes lett!Nem vagy egyedül ezzel én is nagyon félek de mégjobban szeretnék gyereket ezért vállalom!Sok sikert mindkettőnknek!!!!
2009. ápr. 29. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem a félelem elsősorban, ami miatt nemtudom eldönteni mit csináljak. Neked hol csinálták a Hsg? Nekem Kecskeméten.
2009. ápr. 29. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem uh-s volt és T.bányán csinálták!Amúgy ha szeretnétek kistesót akkor is érdemes mert két vezeték biztosabb mint az egy és átmosnak és kicsit kitágítják azt is amivel nincs gond így teljesen szabad az út a kiskatonáknak!Én is két éve várom a gólyát és már csak ebben reménykedem!Biztosan segít mert nagy arányban növeli a teherbeesés esélyét!
2009. ápr. 29. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem kedden volt a laparoszkópiás műtétem és nem volt szörnyű jobb elaludni mint felébredni azt biztos mert utána vérzel egy napig fáj a hasam még most is de egy varratom van a köldökömben , ki lehet birni , és van eredménye ....

Ha gondolod irj privit szivesen elmesélem mijen volt.

huszics.ildika@gmail.com

2009. máj. 1. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!