Keddre nem várom, és most egy kicsit barnázom. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
ilyen nekem nem szokott lenni,ezért nem értem.mindig pontosan jön meg,semmi barnázás.2011. okt. 7. 09:34
1/11 anonim válasza:
LEhet akár beágyazódás is akár hamarabb is megjöhet, Görbét esetleg ne mvezetz?
2/11 A kérdező kommentje:
nincs görbém sajna.
de nekem mindig napra pontosan szokott megjönni.és ilyen barnázás még nem volt soha.
hát,remélem beágyazódás...mert másra nem tudok tippelni
2011. okt. 7. 09:48
3/11 anonim válasza:
Nekem is volt barnázásom majd rá pár napra kiderült hogy baba van pontosabban 6 napra :) Drukkolok
4/11 A kérdező kommentje:
tényleg?? és ekkor már a mensid után voltál mikor kiderült?
2011. okt. 7. 09:55
5/11 anonim válasza:
Úggy votl hogy peteérés után 8 napra votl ilyen barnázásom tartott egy fél napig utána mnidha semmi nem lett volna rá 6 napra volt esedékes a mensim és aznap nem jött meg és teszteltem pozitívat :)
6/11 A kérdező kommentje:
:) de jó neked! remélem nálam is ez lesz a dologban!!
2011. okt. 7. 10:01
7/11 anonim válasza:
Mindenképp írd meg mi lett:) megy a drukk nagyon
8/11 A kérdező kommentje:
ok! majd jelentkezem! :)
2011. okt. 7. 10:10
9/11 anonim válasza:
Szia! Én is keddre nem várom! És én is barnáztam jó néhány napot, ami tüszőrepedés után kezdődött 5 nappal, és tegnap múlt el. Viszont szerintem hormongond lehetett, mert két napig ittam a palástfű teát, amitől mára teljesen megszűnt! Én vasárnap ellövök egy tesztet! Ha több napon át tart ez a barnázás, megpróbálkozhatsz te is a teával! Drukkolok neked is! :-)
10/11 A kérdező kommentje:
nálam ez csak egy minimális elszinezödés. akkor vettem észre,amikor pisi után megtöröltem magam (bocsi).a bugyin nincs is semmi.
2011. okt. 7. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!