A Mastodynon cseppek milyen panaszokra szedhető?
Eddig Hormeel S cseppeket szedtem. Sajnos hetek óta hiánycikk, nem lehet beszerezni.
A vérzésem rendszertelen,kb.3 hónapja Hormeel S cseppeket szedtem.Babát szeretnénk már régóta,ezért szedtem a cseppeket.Most a gyógyszertárban ajánlották a Mastodynon cseppeket,de tartok tőle,mert nem ismerem.Légyszi segítsetek!
Én is Hormeelt szedtem, és nekem is mondták, hogy jelenleg nincs Magyarországon!
Nekem is ezt ajánlották, amit neked. Szerintem, egy próbát megér, de azt is csinálhatod, hogy kimész Ausztriába a Hormeel-ért, és mondjuk, Bécsben ,addig járkálsz, míg meg nem találod! Én ezt teszem valószínű, ha ez elfogyott.
Még mindig én vagyok. Itt szerintem tudunk rendelni, nézd:
Nekem rendszertelen a mensim,volt,hogy 3 hónapig nem is volt meg.
Amúgy 39-42 napokra jött meg.Aztán elkezdtem szedni a Hormeel-t és beállt 33 napra.Ez is valami.Segített.
Köszönöm az infot ahol meg tudom rendelni.Hétfőn meg is próbálom,remélem lesz nekik.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!