Ha később babát szeretnénk párommal akkor melyik végletet alkalmazzuk?
fiatalok vagyunk, (de súlyos okok miatt, amit nem szeretnék nyilvánosságra hozni) elköttetné magát párom vagy én.
azon filozofálunk, hogy lombik bébi legyen, vagy mesterséges megtermékenyítés?!
tudom, hogy a lombik drága, és hogy páromnak az elkötése se olcsóság és elég hosszadalmas műtét az enyémmel ellentétben. Igazából nekünk nem probléma, hogy a babát így tudjuk összehozni.
azt szeretnénk tudni, hogy kettőnk közül ki vállalja be ezt?
kérlek ajánljatok valami jó szakembert, akár védőnőt is, aki tájékoztat minket mindenről.
Ha saját elhatározásból sterilizáljátik magatokat, akkor utána nem csinálnak semmilyen mesterséges módszert arra, hogy mégis lehessen gyereketek.
Igazán nem tartom elképzelhetönek, hogy szükséges lenne ilyen drasztikus módszerre - rengeteg védekezési lehetöség van, ami megbizható, inkább erröl kellene nögyógyásszal beszélnetek.
ne haragudj, hogy én is offolok, de nagyon érdekel, hogy miért szeretnétek ezt? először arra gondoltam, hogy valamelyikőtöknek lehet vmi örökölhető betegsége, talán ezért, de ez esetben konkrétan tudnátok hogy melyikőtök csináltassa meg, szóval nem erről lehet szó
de akkor miért? elképzelni nem tudom
ha nem szeretnétek soha az életben gyereket, akkor még okés, de így? ez nekem nagyon faramuci
ha rajtad csinálják meg, akkor csak lombikkal lehet babátok
Szia!
Bármelyikőtök is csináltatja meg a műtétet, utána csak lombik jöhet majd szóba.
De én is inkább egyéb nem ennyire végeleges fogamzásgátlást javasolnék. Ha jól alkalmazzátok ezeket, akkor nem lehet baj.
A védőnő max annyira ért ezekhez a dolgokhoz, mint mi. Orvost kérdezz meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!