Nézzétek meg a görbém! Lehet Baba? Nem túl cikcakkos? Még 2 nap.
2009. ápr. 28. 16:02
1/7 A kérdező kommentje:
Nem tul cikcakkos a második fele?Tesztet nem szoktam venni,nem merek soha tesztelni!Már 10 honapja probálkozunk.Köszi
2009. ápr. 28. 16:03
2/7 anonim válasza:
Szép a görbéd, szépen felment a hőd. Nem vészes a cikk-cakk ez semmit sem jelent. Viszont az hogy a peteérés után most először ilyen magas a hőd ráadásul a mensi előtt, ez lehet hogy bíztató jel, bár semmit sem bizonyít. Hamarosan tesztelhetsz, drukkolok, van esélyed!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy:) Tesztelni nem fogok.Ma van egy kis mensis érzésem.Egyik honapba már mensi elött görcsölök,máskor meg csak ha már megjött.Ugyhogy nem tudom a görcsöléseket mire vélni.
2009. ápr. 28. 16:11
4/7 anonim válasza:
sztem a nem várt napján tesztelhetsz:9 szép a görbéd..
32
5/7 anonim válasza:
Szia! Szép a görbéd, de nem lehet attól kicsit cakkos, mert nem egy időben méred ... szerintem csak ez lehet a bibi! :)
Megy a drukk!
+++++++++++
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Rendesek vagytok!Majd irok h mi lett!
2009. ápr. 29. 10:53
7/7 A kérdező kommentje:
Megjött:(
2009. ápr. 30. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!