Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csipkebogyó tea! Terhes nőknek?

Csipkebogyó tea! Terhes nőknek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem. Napi 3 bögrével iszom belőle. Árthatok azzal a babának ha ennyit iszom? de még nem tudom, hogy terhes vagyok e?.

Viszont tüneteim vannak.

2011. okt. 3. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha igazi csipkebogyó teát iszol (tehát nem fekete tea csipke ízzel, hanem gyümölcstea) akkor egyáltalán nem ártasz, sőt. A csipkebogyónak nagyon magas a C vitamin tartalma.
2011. okt. 3. 13:30
 2/8 A kérdező kommentje:

szerintem én feketével kevertet iszom. Pickwick . Azt hiszem abba hagyom akkor. Pedig úgy kívánom.

köszi a választ. :)

2011. okt. 3. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Csináld azt, hogy reggel csinálsz egy kancsót, összesen 1 filterrel. Azt egész nap iszogathatod. :)

Remélem, és kívánom, hogy a "tünetek" valódiak legyenek. :)

2011. okt. 3. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy én is imádom ezt a csipkebogyó hibiszkusszal teát. Sajnos pont elfogyott, így nem tudom megnézni Neked, miből készül, de sztem a dobozon megtalálod az összetételt (hogy tényleg fekete tea-e).
2011. okt. 3. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
én sima csipkebogyó teát szoktam iszogatni. 3-4 evőkanál csipkebogyóra (nem filteres) öntök 1 liter hideg vizet, és egész este ázik. Reggel lehet melegíteni, de nem forróra :) szerintem isteni finom.
2011. okt. 3. 13:45
 6/8 A kérdező kommentje:
kipróbálom ahogy írjátok. köszi a segítséget ! :)
2011. okt. 3. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:
na ihatok amennyit akarok mert teszteltem ma és negatív. 2 hét késés és mensi sehol. ez ciszta lesz...
2011. okt. 4. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( Azért nem biztos, hogy ciszta, mindenképpen mutasd meg magad orvosnak.
2011. okt. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!