Észre fogom venni, ha teherbeesem?
Figyelt kérdés
Eléggé félek a teherbeeséstől, olyannyira, hogy hallani sem akarok az intimitásról. A helyzetem a következő: van egy 2 hónapos, gyönyörű kislányom, akartuk őt, az első hónapban megfogant. Párommal 3 évig csak megszakításosan védekeztünk, hisz nem lett volna gond ha lányunk hamarabb érkezik. Már 3 hete szedem a cerazette fog gátlót, szoptatok is mégis nagyon félek az újabb babától, jelenleg nem tudnánk bevállalni, viszont elvetetni sem, hiszen Isten félő ember vagyok, aki a lelkiismeretével nem tudna elszámolni. A kérdésem az, hogy a cerazette mellett nincs mensi, így észre fogom e venni ha babás lennék? A lányomnál nem volt semmi tünetem, csak az elmaradt menses. Illetve ha nem hatna a tabletta azt észre venném e? És ha mégis teherbeesnék lenne e a magzatnak bármi baja a gyógyszertől?2011. okt. 3. 12:31
1/3 anonim válasza:
Használjatok óvszert, vagy tetess fel spirált. A cerazette mellett sokan teherbe esnek. Észreveszed, ha a tünetek megjelennek, vagy ha már menstruálsz és kimarad.
2/3 anonim válasza:
Teljesen megértelek! Én is pont most megyek a nőgyógyászomhoz,mert tegnap védekezés nélkül szeretkeztünk a férjemmel. 3 hós a babám, és anyagilag nem férne bele még egy baba! Tudom,h a szoptatás nem 100% védelem,ezért megbeszéltük a 6 hetes kontrollon a dokival a spirált,de még nem jutottam el odáig,h feltetessem. Ma felhívtam, és mondta,h ír fel esemény utáni tablettát..azt se tudtam,h lehet! Jövőhéten spirál! És mehet minden nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!