Babás görbe? Hétvégén volt egy halvány pozi teszt fél óra után.
köszi rendes vagy, hogy drukkolsz
de már a héten csináltam csomó tesztet mind negatív,
ezért jelentkeztem be a dokihoz hogy végre pontot tegyünk a végére, megtudjam mi van most. :(
17:51 vagyok tegnapról
A 7. dpo-n vagy, nincs az a teszt, ami ilyenkor pozitívat mutatna, még akkor sem, ha esetleg baba van...
Viszont ez a ciklus nagyon nincs rendben, úgyhogy az mindenképpen jó, ha visszamész a dokihoz!
De eddig mit mondott, hiszen már szedsz gyógyszert így is, azt is ő adta, nem?
nődoki clostilbegyt-et,
az endokrinológus meg a bromocriptint adta.
megyek kedden nődökihoz. nagyon kemény a méhem.
Úgy tudom, h a clostil eleve felviszi a hőt. Szerintem egyáltalán nem a 44. nap körül volt a pé, hanem sokkal előbb.
Még mindig butaságnap tartom az orvos részéről, h engedte, h rögtön a vetélés után belevágjatok, mégha az pici terhesség is volt.
13:32 vagyok
A hőmérsékleti szabályok szerint a 43-44 ciklusnapnál teljesülnek először a feltételek, viszont az tény és való, hogy a gyógyszerek módosíthatják az ébredési hőt (általában emelik), így összességében minden bizonytalan.
Majd írd meg, mit mondott az orvos!
Remélem a legjobbakat Neked!
feltétlen megírom hogy mit mondott az orvos.
félek, hogy valami nagyon nagy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!