Először megmértem a hőmérsékletemet most délután hónaljban a digitálissal, és 36,5 volt, szájban csak 36,1, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Vettem egy higanyost, ezzel hónaljban: 36,7, majd hüvelyben:37,6!
Na ehez mit szóltok? Az egész hőgörbém eddig rossz volt!
Kiváncsi leszek reggel mennyi lesz az ébredési hőm?
2008. márc. 13. 15:23
11/14 anonim válasza:
ja és még annyi, hogyha mondjuk a 21. napon lesz pé-d, akkor onnantól kezdve 14 nap múlva jön meg, tehát, ha késik, akkor meg főleg ne éld bele magadat, az csak az eltolódott peteérés miatt lesz. De reméljük nálad nem ez lesz!:)
12/14 A kérdező kommentje:
Arról lekéstem, mert a hőm miatt nem voltam biztos, és csak egy mutatott nagyon halvány csíkot tegnap, ma már semmit. Szerintem ebben a hóban elmulasztottam.
2008. márc. 13. 17:47
13/14 anonim válasza:
szia nekem is ez 20.nap,és nekem is volt már eltérés csak nem ennyi. miota probálkoztok?
14/14 A kérdező kommentje:
Ez a hatodik hónap, de csak most kezdtem a hőmérős mutatványt, én úgy gondoltam, hogy egyszerűbb lesz.
2008. márc. 13. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!