Először megmértem a hőmérsékletemet most délután hónaljban a digitálissal, és 36,5 volt, szájban csak 36,1, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Vettem egy higanyost, ezzel hónaljban: 36,7, majd hüvelyben:37,6!
Na ehez mit szóltok? Az egész hőgörbém eddig rossz volt!
Kiváncsi leszek reggel mennyi lesz az ébredési hőm?
2008. márc. 13. 15:23
1/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én kérdeztem az alacsony hővel kapcsolatban, egy pár kérdéssel lejjebb, köszi a tippeket! Ezek szerint szájban ez a hőmérő nem mér jól, pedig nem a fogaim közé tettem.
2008. márc. 13. 15:27
2/14 anonim válasza:
most akkor a ciklus második felében vagy? Mert a 36,7 és a 37,6 között elég nagy a különbség. Én higanyosat használo, és szájban nyelv alatt mrem, minden reggel 6:40 perckor. Még este lerázom. Ja és tudom, hogy csak próbáképpen csináltad most ezt, de sokminden befolyásolja ezt a nagy ingadozást. Először is mozoghattál a két mérés között, ittál valami forrót vagy tudom is én bármi. Tehát szerintem nem rossz az eddigi görbéd. Eddig mivel, hol, és mikor mérted?
3/14 anonim válasza:
én meg az vagyok, aki válaszolgatott neked, és az előbbit is én írtam
4/14 A kérdező kommentje:
Eddig digitálissal mértem szájban, de most is alacsonyabb volt ott , mint nyugalomban hónajban. Nem ittam forrótm, nem mozogtam. A digitálissal és a higanyossal egyszerre is mértem, akkor is volt eltérés. A ciklus 20 napján vagyok.
2008. márc. 13. 15:31
5/14 anonim válasza:
szerintem okosabbak leszünk holnap reggel. majd akkor is írd meg a hődet. de akkor is azt mondom, hogy mérd csak higanyosssal, és valami testüregedben, de ne hónaljban. vagy szájban, vagy hüvelyben.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Megírom!
Nekem szájban nem vált be, ezért reggel hüvelyben mérek. Ha ott 37 felett van., az babára utalhat?
2008. márc. 13. 15:36
7/14 anonim válasza:
hát ha még csak a 20. napon jársz akkor nem. mert a ciklus másoik felében mindig magas a hő. ha kimarad a mensid és fent marad a hőd, majd akkor lehet gyanakodni. de tudod nekem meg 6 nap késés után jött meg, és nekem is magas volt a hőm, de lement egészen 36,3-ra, és akkor már tudtam, hogy meglátogat a nem várt mensi...
8/14 anonim válasza:
illetve írtad, hogy még nem is ment fel a hőd, akkor még pé-d sem volt, akkor viszont nem is lehetsz terhes. Ja mást nem használsz? Ovu teszt? Mikroszkóp?
9/14 A kérdező kommentje:
Mindent, de a hőm lehet, hogy felment, mert relatív emelkedett, csak alacsony volt.
2008. márc. 13. 15:42
10/14 anonim válasza:
tehát használsz tesztet? Akkor azzal mi a szitu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!