Mit jelent ez: "már a fogamzást követő 7-10 napon belül kimutatható a hCG hormon"?
Már tettem fel korábban egy kérdést a múltheti (csütörtöki) esetemről:A második aktus után az óvszer az oldalán szakadt ki,a párom még nem ment el amikor egy ici-pici lyuk keletkezett, valószínű hogy szárazságom miatt,próbáltam magamba helyezni,de nem sikerült és hallottam egy kis "pukk"-ot és azonnal kivettem és megnéztem...nem folyt semmi!"
Vettem tesztet, de nem tudom mennyi idő után kell alkalmazni a onemunite tesztet! ma egy hete történt! Már csinálhatom a tesztet vagy várjak vasárnapig (az lesz a 10dik nap)?
Ha épp akkor volt peteérésed, amikor a gumi kiszakadt, akkor onnan még 6-7 nap mire beágyazódik a baba. De a spermiumok akár 3 napig is életképesek odabent. Szerintem ha egy hete történt a dolog, akkor: 7-3=4 nap és hogy 10 legyen, az még 6 nap. Tehát ha egy hét múlva tesztelsz és véletlenül lett valami, akkor már jelezni fogja a teszt!
Remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd! Szorítok!
Szia!
Szerintem ne izgulj, nagyon kicsi annak az esélye, hogy terhes vagy. A tezstet a kimaradt menzesz után érdemes megcsinálni, előbb nincs elég hcg a szervezetdben, az csak a beágyazódáskor kezd el termelődni.
megcsináltam a tesztet vasárnap,első vizelet,negatív, de még mindig nem jött meg a mensi! A 34.dik napomon vagyok, alapból késik,nem 28 naposn szokott lenni,már minnyá kicsúszok a normális 36-ból:( Pedig nem vagyok ideges
Már 14 napja történt az a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!