Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Derékfájdalom esetén már...

Derékfájdalom esetén már biztos megjön?

Figyelt kérdés
Mensi előtt 5 nappal vagyok. Nem szokott különösebb tünetem lenni, de tegnap óta fáj a derekam és a hasam alja.
2009. ápr. 27. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ezeket én is érzem napok óta. Én már a meg kellett volna jönnie időszakban vagyok. Félek, hogy megjön. Remélem neked nem fog!
2009. ápr. 27. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan mintha felfáztam volna, pedig nem. Fura.
2009. ápr. 27. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Az első vagyok. Én is érzek olyat, mintha felfáztam volna.
2009. ápr. 27. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
A görbénk is egyforma?:):)
2009. ápr. 27. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt derékfájás a menzim előtt pár nappal,gondoltam,tuti megjön. Hát tévedtem,szeptember óta nem jött meg:-)
2009. ápr. 28. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaj mikor terhes lettem, olyan szinten fájt a derekam hogy amikor leültem alig birtam felállni! Annyira fájt mint amikor becsipődik! Mindenféle krémet kipróbáltam hogy elmulasszam valmivel mire csináltam egy tesztet és pozitiv volt! Sajna 12 orában dolgoztam alig birtam egésznap a talpalást, amikor itthon voltam akkor meg szegény férjemet őrítettem meg, de ő sajnos nem maradt meg a 11. héten elhalt! Sok sikert kivánok neked!
2009. ápr. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!