A clearblue teszt milyen erzekenysegu teszt? 3 nap mulva kene megjonnie de mar nem birok varni. Reggel nem teszteltem, de most ugy tesztelnek egyet, erdemes most tesztelni vagy ilyenkor meg csak a reggelibol erdemes?
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁT! Bocsi, de ebből a görbéből aztán igazán nem olvasható le semmi. Én május 1-re nem várom. Itt a görbém:
De már Én se igazán bírok Magammal, úgyhogy meg tudlak érteni. Neked van valami tüneted? Nekem nagyon viszketnek a mellbimbóim, és szombaton fájt is a mellem. Sűrű krémes folyásom van, más nincs.
Bocsi, csak ebbből a 2 napból még semmi nem állapítható meg. De a remény hal meg utolára. Drukkolok nagyon Magunknak.
Bocs hogy ezt mondom de szerintem most lehetsz 9 max 10. napon peteérés után. Lehet hogy lenne halovány csík, de többeknél ilyenkor még a nega teszt. Ha nem bírod tesztelj, de az eredmény még változhat a következő napokban!
És inkább reggel tesztelj ilyen kevés nap után, mert délután nem hiszem hogy pozit tesztelnék még.
Na de ha mégis tesztelsz, írd meg mi lett!
Szerintem még holnap is nagyon korai. Csak pénzkidobás lenne, majdnem biztos, hogy negatívat mutatna. Várj, minimum addig, míg már meg kellene jönnie, de inkább még a késés után is pár napot. Ha meg közben megjön, akkor nem használtál el feleslegesen egy tesztet.
Tudom, hogy könnyű mondani, hogy türelem, de hidd el, mi itt mindannyian türelmetlenek vagyunk.
szia!
nekem a hőm és egyebek alapján/méhszáj és nyálka vizsgálat/ 11-12.napon volt pé-m,a clearblue 28.nap délután simán kimutatta
23hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!