Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 42. napon vagyok, még mindig...

42. napon vagyok, még mindig nem jött meg a menzeszem, és a hőm sem csökken. Terhes teszt negatív a 39napon, sajnos! A teszt 10es erzekenysegu volt! Lehet még pozitív?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 32-35 naposak.
2009. nov. 27. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg akkor most késik Neked 1 hetet.

Hát ha a hőd nem megy le--mint azt írtad is--,és még a mnesid sem jött meg,akkor nagy a valószínűsége a terhességnek.

Mikor teszteltél,akkor késett kb:4 napot.Sokszor hallani olyan kismamákat,hogy a nemvárt után egy héttel mutatta csak ki a teszt.Szerintem ,azért hogy megnyugodj vagyél még egy tesztet.Ha + irány a nődoki,ha meg --,akkor is irány a nődoki,és meséld el neki,hogy még nem jött meg.Végezni fog egy vizsgálatot,de az uh-n még semmi szinte nem lehet látni,viszont ha van megvastagodott endometriumod,akkor azt fogja a doki mondani,ha addig nem jön meg,menyjél vissza a 6-ik héten.Akkor már nagy valószínűséggel terhesség esetén petezsákot látnia kell.

Sok sikert!

Husibaby

2009. nov. 27. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
:) Lehet! Mivel hosszú a ciklusod a peteérésed is lehetett később. Én 2 héttel a mensi ideje után teszteltem pozitívat. Nekem is 35-40 napos ciklusaim vannak.
2009. nov. 27. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha igazad lenne!

De semmi tünetet nem észlelek magamon, ami terhességre utalna!

2009. nov. 27. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérj mindenképpen időpontot dokihoz, a tesztek nem minden esetben megbízhatóak!
2009. nov. 27. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy a terhességi teszt,amennyiben negatívot mutat,tévedhet.De,a pozitiv eredmény nem.
2009. nov. 28. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
így van. Nekem hétfőn neg. let a tesztem. Az uh-n látszik vmi :))) Hétfőn kell újta tesztelnem,
2009. nov. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!