Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg segít a Jónás módszer? !

Tényleg segít a Jónás módszer? !

Figyelt kérdés
Tegnapra volt esedékes nekünk, együtt is voltunk, most akkor jövő7 végéig izgulhatunk! Akkor tényleg úgy van ez, hogy a piros vonallal jelölt nap előtt 1 nappal kell együtt lenni? Érdemes figyelni ilyen praktikákra?!?!
2009. ápr. 27. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy érdemes-e nekem most először esett egybe nagyjából a peteéréssel úgy hogy málnalevél teát ittam és így előrébb jött a peteérésem.
2009. ápr. 27. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyira válik be mint pl. a horoszkóp. Valakinek pont arra a napra eltalálja. Mi is próbáltuk a jónást de az se jott be, bár van akinek bejott igaz a jósolt fiú helyett lány szuletett de az már csak részletkérdés. Mindenesetre én abban a praktikában hiszek amit apumtól szoktam hallani és álltalában az bevállt hogy az embernek 7 évente cserélodik a vére illetve a noknek 1.menzesz és szulés után is - 1 éven belul és a fogamzás pillanatában akinek fiatalabb-erosebb a vére olyan nemu lesz a csemete. Kicsit bonyolult de számtalan eset igazolja. Ha a no vére frissebb mondjuk 2 éves a férfié oregebb 4 éves akkor nyilván kislány fog szuletni ha fordíva akkor fiú. Mindenesetre az a lényeg hogy egészséges legyen! Sok sikert a babóhoz !!!
2009. ápr. 27. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én csak a mi tapasztalatunkról tudok beszámolni, hónapok óta próbálkoztunk, középidőben mindig, lh teszeztem, hőmérőztem, hiába, nem sikerült.

Végül a menstruációm várható időpontja előtt 2 nappal volt ovum mint kiderült később, és megnéztem a jónást, hát épp akkorra jelzi a piros vonalat.

Lehet hogy puszta véletlen, de utólag leellenőriztem , a kicsi fiam is jónás napon sikerült és fiúnak is lett jelezve:)

2009. ápr. 27. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Na, mad meglátjuk!Azt, hogy jelzi ki, hogy fiú-e vagy lány? Azt nem tudom, hogyan kell nézni...
2009. ápr. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!