Missed ab-on átesettek véleményét kérném. Nálatok ez hogy volt?
Figyelt kérdés
A múlt héten már tettem fel egy kérdést itt, hogy nem jön meg a menstruációm és görcsöl a hasam is, mire számíthatok. Sajonos megint eltelt 1 hét és még mindig semmi. Mostmár 52 napja volt a műtét. Másfél hete görcsöl a hasam, fájnak a lábaim és a derekam. Minden féle folyásom volt már ezalatt. (krémes, tojásfehérje, vizes) Többen is azt írták, hogy mostmár biztosan megfog jönni. Ezek a jelek meddig lehetnek, mire tényleg itt lesz a vérzés? Vagy hiába érzem ezeket a dolgokat, csak "erőlködik" a szervezetem, és már csak a gyógyszertől fog megjönni? Mert akkor mostmár mindenképp vissza kellene mennem orvoshoz. Vagy türelmetlen vagyok?2009. ápr. 27. 12:22
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Kétszer is megtörtént ez veled? Nagyon sajnálom! Pláne, hogy most meg nem sikerül. Köszönöm a választ és kívánom, hogy mihamrabb rendbe legyen minden!
2009. ápr. 28. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!