Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab-on átesettek vélemén...

Missed ab-on átesettek véleményét kérném. Nálatok ez hogy volt?

Figyelt kérdés
A múlt héten már tettem fel egy kérdést itt, hogy nem jön meg a menstruációm és görcsöl a hasam is, mire számíthatok. Sajonos megint eltelt 1 hét és még mindig semmi. Mostmár 52 napja volt a műtét. Másfél hete görcsöl a hasam, fájnak a lábaim és a derekam. Minden féle folyásom volt már ezalatt. (krémes, tojásfehérje, vizes) Többen is azt írták, hogy mostmár biztosan megfog jönni. Ezek a jelek meddig lehetnek, mire tényleg itt lesz a vérzés? Vagy hiába érzem ezeket a dolgokat, csak "erőlködik" a szervezetem, és már csak a gyógyszertől fog megjönni? Mert akkor mostmár mindenképp vissza kellene mennem orvoshoz. Vagy türelmetlen vagyok?
2009. ápr. 27. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben visszamennék és megnézetném magam.

Nekem spontán vetélésem volt, hál istennek nem kellett műtét, de utána 6 hét kellett hogy újra megjöjjön.

De te abszolút nem véreztél?

Csináltál azóta hcg tesztet? Kiürült a szervezetedből minden rendesen?

Menj orvoshoz, az a biztos. Itt szerintem senki sem fog tudni nagyon segíteni.

2009. ápr. 27. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok a kiürült szó nem volt nagyon helyén való. Nézesd meg magad nehogy valami szövetdarabka miatt ne jöjjön meg.
2009. ápr. 27. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem öt héttel utána jött meg,de nem voltak ilyen fájdalmaim,csak a hasam fájt,de az se nagyon.Szerintem menj a dokihoz,nézzen meg.Legalább te is megnyugszol.
2009. ápr. 27. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem vagy mégis terhes?Szerintem csinálj 1 tesztet és ha nega,akkor menj vissza az orvoshoz és nézesd meg magad UH-n.Nekem pont az ab.után meg az volt a bajom,hogy állandóan véreztem.Hát ezek szerint egyik se jó!

Jó egészséget,majd ird meg mi a helyzet!Köszi!

2009. ápr. 27. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon nehezen jött meg, görcsölt a hasam. Majdnem 2 hónap maradt ki, mire megjött, de olyan mennyiség volt, hogy haza kellett menjek a melóból. Utólag kiderült, hogy gyulladásom volt. Menj el dokihoz minél hamarabb, vizsgáljon meg alaposan.
2009. ápr. 27. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszömöm a gyors válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy mindenképp visszamegyek. Még ezt a hetet kivárom és ha semmi, akkor jövő héten doki.

Hogy a kérdésekre is válaszoljak :)

De igen, véreztem műtét után, de nem volt vészes. Az első két nap volt közepes vérzés, utána pedig 5 nap barnázás. Nem fájt semmim, minden rendben volt. Ezért is vártam eddig, mert a 6 hét úgy eltelt, hogy semmi panaszom nem volt. Ez lett furcsa. Hogy akkor mikor fog megjönni, ha nem érzek semmi előjelét? Aztán megörültem másfél hete, hogy végre jönnek a tünetek, mostmár minden rendbe lesz. De még midnig csak itt tartok. :(

Tesztet azóta nem csináltam. De azóta védekeztünk is, tehát terhes nem lehetek újból. Ha meg a műtétből maradt volna vissza bármi szövet, akkor attól már előbb éreztem volna, hogy valami nem stimmel. Nem? Úgyértem, ha gyulladás lenne, akkor már lettek volna panaszaim. Na, de ne találgassak. Igaz? Erre már mindenképp csak az orvos fogja tudni a választ. Mégegyszer köszönöm nektek, és majd megüzenem jövő héten, hogy mi lett.

2009. ápr. 27. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem már 12 hete múlt, hogy műtöttek, tüneteim hasonlóak a tiédhez, de nekem sem jött meg. Szerdán megyek vissza dokihoz. Nekem azt mondta, hogy 12 hét belefér, inkább jöjjön meg természetes módon, mint orvosság hatására, de sajnos nem jött meg. Azért neked szórítok!
2009. ápr. 27. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem gyógyszeres kezeléssel időre hozták meg, ezt írtam is neked akkor, ha jól emlékszem. Sajnos, tanácsot nem tudok adni, de hajlamos vagyok azt hinni, hogy valami nem stimmel. Akkor még nagyobb erre az esélyed, ha előtte sem volt minden ok a menzivel (pl. rendszertelen volt, nagyon rosszul volták közben, stb). Azért csak okosabb, ha elmész dokihoz.
2009. ápr. 27. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:

12 hét? Te szegény! Én már így a 8. héten tiszta ideg vagyok. Csak azért nem mentem még orvoshoz, mert olvastam, hogy a 6-8 hét is normálisnak számít.

A másik válaszra: igaziból rendszeres volt a menstruációm. A fogamzásgátló befejezése utáni első hónap csúszott csak, de utána rendesen beállt. De már tényleg nem találgatok. Majd az orvos remélem tudja, mi lehet az ok. Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2009. ápr. 27. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagy türelmetlen nekem 4 hét mulva megjött mindkét mütét után! Az elsőnél bennem felejtettek valamit mert kb 1 hét mulva majdnem elvéreztem, éjjel arra keltem hogy folyik belőlem a vér! A második már "jól" sikerült, ott pontosan 4 hét mulva megjött, azóta viszont nem tudok teherbe esni, ez volt 9 hónapja! Én tuti megyek dokihoz és a helyedbe is elmennék!
2009. ápr. 28. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!