Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki mára nem várta van már...

Aki mára nem várta van már valami eredmény?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mára, vagy holnapra nem várom. Eddég még nem jött meg, de a múltkor is estére jött meg. Amúgy egy kicsit fájogat a hasam és olyan lusta vagyok, mint menzesz előtt szoktam. Úgyhogy szerintem meg fog jönni. A mellem 3 napja érzékeny, de nem úgy ahogy szokott, hanem néha a mellbimbómba sugárzik. Hátha ez jelent valamit. Amúgy 1.-én akartam tesztelni, de szerintem holnapnál nem bírom tovább. Szorítok mindkettőnknek! Ja és te hogy állsz?
2009. ápr. 27. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már teszteltem.Persze megint negatív. De mensinek se híre se hamva. Hányinger a köbön, a melleim majd le szakadnak. Hátha pozitív lesz egy pár nap múlva. Te se keseredj el attól,hogy olyan érzésed van, majd a teszt megmondja az igazságot!
2009. ápr. 27. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tegnapra nem vártam, és szerencsére még nincs sehol. reggel tesztelek, egyre több éemlygés, szédülés, néha szúr a hasam, és a cicim, más tünet nincs.
2009. ápr. 27. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom,émelygek, szédülök, puffadok.De sajnos ez volt rám jellemző kb. 1 hónapja, úgyhogy nem merek hinni benne.
2009. ápr. 27. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Teszteltem reggel : nagyon halvány pozitív, de annyira halvány, hogy nem is tudom jól láttam e. Két nap múlva ismételek.(Ha addig nem jön meg)
2009. ápr. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!