Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség így lehetséges?

Terhesség így lehetséges?

Figyelt kérdés

A barátommal lefeküdtünk most párnapja és kipróbáltuk gumi nélkül...félpercnél több ideig nem volt bennem,de nem élvezett el, semmi ilyesmi, most azon aggódik,hogy nem e eshetek így teherbe....én nem aggódom,de ő nagyon...szerintetek lehet ebből baj?Mennyi az esély rá?

Köszönöm az értelmes válaszokat!

16/L

2011. szept. 27. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi lett a vége, terhes vagy, vagy nem, mit mutat a teszt.
2011. szept. 28. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:

A teszttel várj kb 2 hetet.Mensi elött max 1 nappal de inkább a kimaradt mensi után mutatja ki.

Remélem nem vagy terhes!!

Inkább írass tabit és akkor lehet gumi nélkül szeretkezni.

2011. szept. 28. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha utána egy héttel akkor nem valószínű h terhes lehetsz :)
2011. szept. 28. 22:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,semmi jelét nem érzem/látom magamon,igaz még csak 6 napja,hogy történt a dolog,de így nagyon elgondolkodtam és most már félek....tesztet MÉG nem vettem,de majd fogok...
2011. szept. 29. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:

A teszttel még ráérsz...Még nem mutatna semmit.A helyedben én is félnék!!!

Az egy dolog,hogy nem érzel semmit.A lányomnál semmit sem éreztem mikor teherbe estem,a fiammal beágyazódásos pár pötty vérzésem volt és fájt 1 napig a hasam.Aztán jött a kis puffadás,hasszurka,stb.....(nekem tervezett terhességek voltak)

Remélem nem lesz nálad semmi.Tanulj ebböl és írass tabit vagy csak óvszerrel szeretkezzetek!!!

2011. szept. 30. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért engeded, hogy gumi nélkül berakja? Nekem eszembe sem jutott 16 évesen ilyesmi! Szerencsére a páromnak sem. Sajnos, ha mensid elmúlása után pont egy héttel voltatok együtt, az abszolút ideális a babagyártásra...

Ja és a 20%-ot írónak üzenem, hogy a férjemmel az első nem védekezős alkalomból lett a kislányunk...nálunk 100% volt, mondjuk mi terveztük..

Drukkolok, hogy ne legyél terhes!

2011. okt. 3. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!