Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség így lehetséges?

Terhesség így lehetséges?

Figyelt kérdés

A barátommal lefeküdtünk most párnapja és kipróbáltuk gumi nélkül...félpercnél több ideig nem volt bennem,de nem élvezett el, semmi ilyesmi, most azon aggódik,hogy nem e eshetek így teherbe....én nem aggódom,de ő nagyon...szerintetek lehet ebből baj?Mennyi az esély rá?

Köszönöm az értelmes válaszokat!

16/L

2011. szept. 27. 19:22
1 2
 1/16 anonim válasza:
Az esély valóban nem sok, de így is lehetsz az.
2011. szept. 27. 19:24
 2/16 anonim válasza:
Nos, valóban nagyon kicsi rá az esély, de az előnedvben is lehetnek spermiumok, tehát egyáltalán nem kizárt.
2011. szept. 27. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de kicsi az esély.
2011. szept. 27. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ilyen kérdés volt már......

Szószerint buta kislány vagy...Ès még "nem aggódom"Felelötlen vagy.....

Komolyan mondom ha most teherbe esnél ...áhh nem is folytatom!!!

Kevés az esély de meg van.Az elöváladékban is vannak spermiumok!!!!

2011. szept. 27. 19:28
 5/16 anonim válasza:
Jobb, ha veszel egy babakocsit...
2011. szept. 27. 19:28
 6/16 A kérdező kommentje:
19:28...most nagyon nem erre van szükségem,meg lehet kímélni a "viccektől" és nem, nem jól írtam...nem az,hogy nem aggódom,kicsit, de nagyon minimálisan bennem is bennem van,hogy mi van ha...?de a barátom jobban tart ettől...szerintem veszek egy terhességi tesztet aztán kiderül...de megmondom őszintén,hogy megérzésem szerint nem lesz baj és úgy konkrétan fel se tudom fogni a dolgot...azért köszönöm,hogy néhányan tudnak még normálisan válaszolni.
2011. szept. 27. 19:42
 7/16 ExCaty ***** válasza:
13 eve igy vedekezunk! nem lesz baj. esely tenyleg van ra, de minimalis. Az meg nem eleg a terhesseghez, hogy par spermium bejut a mehedbe. Szukseg van a "loketre" ami csak akkor van ha a pasi beledelvez. Fugg a peteerestol, foleg attol. 2 egeszseges embernek, ha mindent jol csinalnak es jokor, csak 20% eselyuk van a teherbeesesre. Ne parazz, nem vagy terhes!
2011. szept. 27. 20:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia!Sztem nincs baj! Mikor volt meg utoljára??? Ha nem középidőben vagy nincs gáz! :)
2011. szept. 27. 20:58
 9/16 A kérdező kommentje:
utána pont egy héttel történt a dolog és köszönöm az értelmes hozzá szólásokat!!!
2011. szept. 27. 21:06
 10/16 sumergo ***** válasza:
Mi után egy héttel? Mensi után egy héttel? Mert akkor pont jókor voltatok együtt a babához, és esély így is van bizony. Ne legyetek ilyen felelőtlenek!
2011. szept. 28. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!