Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megvolt az ovum?

Szerintetek megvolt az ovum?

Figyelt kérdés

[link]

Nem akkor, amikorra behúzta, hanem a 32. napon. Az a fura, hogy ma volt tojásfehérjés nyákom, amúgy fehér krémes.

Szerintetek?

2011. szept. 27. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
32. vagy 33. ciklusnapodon volt.
2011. szept. 27. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
hány naposak a ciklusaid?
2011. szept. 27. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig 40 nap körül volt, legalábbis az utóbbi két hónapban. Előtte nem akart megjönni, csak 60 naponta. De most kipróbáltam a barátcserjét és a cickafarkot, és ettől még pé sem volt, akkor amikor eddig...
2011. szept. 27. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
a barácserjétől nem volt péd? melyiket szedted?
2011. szept. 27. 19:00
 5/9 A kérdező kommentje:
PreMenset szedtem, de előzőleg mikor kipróbáltam akkor is teljesen összekutyulta a ciklusom-még hosszabb volt mint amúgy.
2011. szept. 27. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Este láttam,hogy tegnap reggel túl kómás voltam és elnéztem a hőmérőt. Ezek alapján akkor nem volt ovu?

[link]

2011. szept. 28. 07:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem volt ovud, sajnos. A Premens nekem is bekutyult, be sem tudtam szedni, még pecsételtem is tőle.
2011. szept. 30. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
kár hogy premensel kezdted. sima barátcserjével kellett volna mivel ez nem gyógyszer. ha megjön a mensid akkor kezd el szedni az agnus castus-t.
2011. szept. 30. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam más barátcserjét sehol.. Pedig kerestem. A PreMenst is itt ajánlották.
2011. szept. 30. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!